Ambilight nasıl yapılır (detaylı anlatıyorum)

hayda birşey deneyecektik oda forum çalışmıyor şimdi işe bakya :bilmiyom :bilmiyom :haha1:bye

buradaki bağlantı ekleme sadece asıl youtube kodu ekleme olması gerekli bu bazı forumlarda evet videoyu ekliyorsun ama içinde barındıran linkleri ekleyemiyorsun bundan kaynaklanıyor bence linke gitmemesinin asıl sebebi bu :bilmiyom :bye:haha1
filmi izliyorsun ya, tarayıcıda adresi çıkıyor ,o adresi kopyalaman lazım
yukarıya senin dediğini az önce yaptım yine aynı hatayı verdi:bilmiyom
Vermez,vermemesi lazım :) Bak benim verdiğim kod içindeki sadece adresi kopyapa yapıştır yap denemek için buraya

burda değil dostum turkvod çalışmıyor ne oldu yine bilmiyorum :bilmiyom :hihi

burda değil dostum turkvod çalışmıyor ne oldu yine bilmiyorum :bilmiyom :hihi
Aaaa ,bende burası sandım,sen yöneticisin orada ,sana haber vermeden mi iş yapılıyor forumunda mübarek ,habersiz yani :)

karakus zannedersem yeni zaman bulabildi bakım olacak demişti oda sota gibi vardiyalı çalışıyor forumda bir kişi vardı oda çıkınca sanırım bakıma aldı:ok

karakus zannedersem yeni zaman bulabildi bakım olacak demişti oda sota gibi vardiyalı çalışıyor forumda bir kişi vardı oda çıkınca sanırım bakıma aldı:ok
Ama komple OFF' a çekmesi online sürelerinde SEO' da sorun yaratmaz mı? En azından yedek üzerinde çalışsaydı. Der ve "karışma herşeye" diye kendine söylenir, susar. :haha

Ama komple OFF' a çekmesi online sürelerinde SEO' da sorun yaratmaz mı? En azından yedek üzerinde çalışsaydı. Der ve "karışma herşeye" diye kendine söylenir, susar. :haha
Yaratmaz bence,o zaten kaydetmiştir de umarım DB ile alakalı değildir.

Yaratmaz bence,o zaten kaydetmiştir de umarım DB ile alakalı değildir.
Yine tutamadım çenemi, Sayın Emmi şeyi düşündüm ben, günün belirsiz saatlerinde Spider' lar veri toplamaya geldiğinde siteyi off görürlerse ona göre SEO notu kaydediyorlar diye hatırlıyorum. Tabii en son bildiğim oydu. :)

Geri
Üst Alt