filmi izliyorsun ya, tarayıcıda adresi çıkıyor ,o adresi kopyalaman lazımburadaki bağlantı ekleme sadece asıl youtube kodu ekleme olması gerekli bu bazı forumlarda evet videoyu ekliyorsun ama içinde barındıran linkleri ekleyemiyorsun bundan kaynaklanıyor bence linke gitmemesinin asıl sebebi bu![]()
![]()
Vermez,vermemesi lazımyukarıya senin dediğini az önce yaptım yine aynı hatayı verdi![]()
Aaaa ,bende burası sandım,sen yöneticisin orada ,sana haber vermeden mi iş yapılıyor forumunda mübarek ,habersiz yaniburda değil dostum turkvod çalışmıyor ne oldu yine bilmiyorum![]()
![]()
500 hatası veriyor. Saldırı mı aldılar ki?Aaaa ,bende burası sandım,sen yöneticisin orada ,sana haber vermeden mi iş yapılıyor forumunda mübarek ,habersiz yani![]()
Osmankenin kendi forumu çalışmıyormuş ,öyle bir yazmış ki,ben burası sandımGündüz sıkıntı oluyordu ama Sayın Emmi, son birkaç saattir hiçbirşey olmadı bende.
Değildir muhtemelen de ,ya htacces veya hatalı kod da yapar sanırım500 hatası veriyor. Saldırı mı aldılar ki?
Ama komple OFF' a çekmesi online sürelerinde SEO' da sorun yaratmaz mı? En azından yedek üzerinde çalışsaydı. Der ve "karışma herşeye" diye kendine söylenir, susar.karakus zannedersem yeni zaman bulabildi bakım olacak demişti oda sota gibi vardiyalı çalışıyor forumda bir kişi vardı oda çıkınca sanırım bakıma aldı![]()
Yaratmaz bence,o zaten kaydetmiştir de umarım DB ile alakalı değildir.Ama komple OFF' a çekmesi online sürelerinde SEO' da sorun yaratmaz mı? En azından yedek üzerinde çalışsaydı. Der ve "karışma herşeye" diye kendine söylenir, susar.![]()
yok yedekleri hazır diye biliyorum sorun olmaz bence yarın bakarızYaratmaz bence,o zaten kaydetmiştir de umarım DB ile alakalı değildir.
Yine tutamadım çenemi, Sayın Emmi şeyi düşündüm ben, günün belirsiz saatlerinde Spider' lar veri toplamaya geldiğinde siteyi off görürlerse ona göre SEO notu kaydediyorlar diye hatırlıyorum. Tabii en son bildiğim oydu.Yaratmaz bence,o zaten kaydetmiştir de umarım DB ile alakalı değildir.