amazondan televizyon alınır mı 55inç televizyon tavsıyesı

X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende eski Panasonic var. Odadaki 42 IPS LED. Salonda 50 inç lik plasma ikisinde Panasonic.

2010 mu 11 o yıllarda birer sene arayla almistim

Ama şimdi Panasonic LED TV almam. Çünkü şuan kiler çok.kotu ledleri. Bide pahalı satıyor. Türkiye'de yok galiba 2 sene önce girdi tekrar tutmadı geri gitmiştir. Göremiyorum artık
Anladim hocam aynen yok suan piyasada suan samsung lider gibi lg ile beraber sony zaten alabilen yok gibi bisey ucmus

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İyide dkaya hakan kardeşimiz bütçe 6 k model güzelde Sony verir mi bu modeli 6 k
?? butcem max 6-7k philips alamiyorum suan mesela toshiba alip sizede foto aticam heralde panel pek umrumda degil baktigimda hosuma giderse goruntu tamamdir baktim kotu iade ederim amazona kocaelideyim zaten iade alirlar

İyide dkaya hakan kardeşimiz bütçe 6 k model güzelde Sony verir mi bu modeli 6 k
Toshiba va sini test etmis biri olsaydi keske magzaya gitsem gorsem iyi olurdu vestel magzasinda mi oluyor toshiba ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
?? butcem max 6-7k philips alamiyorum suan mesela toshiba alip sizede foto aticam heralde panel pek umrumda degil baktigimda hosuma giderse goruntu tamamdir baktim kotu iade ederim amazona kocaelideyim zaten iade alirlar

Toshiba va sini test etmis biri olsaydi keske magzaya gitsem gorsem iyi olurdu vestel magzasinda mi oluyor toshiba ?
Vestel in 58 inç leriyle birebir aynı. Onlara bakarsınız fikrin olusur

Dikkatimden kaçmış. Ancak yine de marka bazında segmente göre Sony alınabilir olabiliyor bu açıdan da bakabiliriz. Düzeltme için teşekkürler.
İyi model x90j bir sorun yok dkaya. Sana bir eşdeğer bu modelle söyleyin. Araştırsın internetten
Samsung Q80A
Tcl............C825
Bu modeller x90j alternatif diyebiliriz

X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Vestel in 58 inç leriyle birebir aynı. Onlara bakarsınız fikrin olusur

İyi model x90j bir sorun yok dkaya. Sana bir eşdeğer bu modelle söyleyin. Araştırsın internetten
Samsung Q80A
Tcl............C825
Bu modeller x90j alternatif diyebiliriz
Hocam cok guzel tvler ama malesef butce cok asiyor philips ambilight deneme firsatiniz oldumu acaba ? 400tl internette set buldum 58 inc icin adreslenebilir led ile yapiyormussun tvye

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Hocam cok guzel tvler ama malesef butce cok asiyor philips ambilight deneme firsatiniz oldumu acaba ? 400tl internette set buldum 58 inc icin adreslenebilir led ile yapiyormussun tvye
Bilinmiyorum ki nasıl o. Bence ne yap biliyormusun. TV ni al hemen o sisteme para verme. TV gelince arkasına bir lamba koy arkadan ışık olur. Hoşuna giderse TV arkasında ışıkla izlemek. O zaman alırsın bu tane

X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bilinmiyorum ki nasıl o. Bence ne yap biliyormusun. TV ni al hemen o sisteme para verme. TV gelince arkasına bir lamba koy arkadan ışık olur. Hoşuna giderse TV arkasında ışıkla izlemek. O zaman alırsın bu tane
Dogru diyorsun sinema gibi istiyorum ama arkadaki isik rahatsiz edebilir o pay da var filmin butunlugunu bozabilir cok goz alabilir mantikli saolun tavsiye icin

H
Hocam toshibanin akilli kumadasi varmi ? Veya akilli kumanda alabilirmiyim vestellere ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Dogru diyorsun sinema gibi istiyorum ama arkadaki isik rahatsiz edebilir o pay da var filmin butunlugunu bozabilir cok goz alabilir mantikli saolun tavsiye icin
TV nin arkasına koyarsan lambayı ampulü kapatır TV. Arkadan ışık duvara yansir

H

Hocam toshibanin akilli kumadasi varmi ? Veya akilli kumanda alabilirmiyim vestellere ?
Yok normal kumandayla geliyor.
Ama çin işi akıllı kumandalar var satılan piyasa da kablosuz mouse gibi çalışma şekli var. Kumanda. Her TV ye %90 uyumlu calisir

Son düzenleme:
X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
TV nin arkasına koyarsan lambayı ampulü kapatır TV. Arkadan ışık duvara yansir

Yok normal kumandayla geliyor.
Ama çin işi akıllı kumandalar var satılan piyasa da kablosuz mouse gibi çalışma şekli var. Kumanda. Her TV ye %90 uyumlu calisir
Hocam sesli komut yok mu bu toshiba androidde kumandada sesli komut tusu gordum ama sus diye koymamislardir heralde

M Çevrimdışı

MedicuS

Yeni Üye
22 Kas 2021
6
40
Kargo formalari oyle
Lojistik firmaları bu tarz urunler icin bicilmis kaftan
Amazon anlasacak
TR nin heryerine gonderecek

Geri
Üst Alt