Amazondan taksitle telefon alma

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
87
37
Selam arkadaşlar amazon üzerinden 100.000tl. Değerinde 9 taksitle alabileceğim bir ürünü. Teslim aldıktan sonra iade etsem. İadeyide amazon hediye çeki olarak istesem. Gelen çekle telefon alabilirmiyim. Taksitle telefon almış gibi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,689
düşündüğüz işlemi mutlaka uygulayan olmuştur. Büyük ihtimal çekin geçerli olamayacağı alanları sisteme tanımlamışlardır Riskli bir işlem çek geçerli olmazsa para iadesini çevirmek mümkün mü.?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,344
Yerinizde olsam Hepsiburada limiti veya kredi ile alırım.
Hepsiburada limiti gerçi fazla taksit vermez, 3 taksit olur muhtemelen.
O da yüksek olur.

Kredi ile alırım, böyle oyunlara girmem.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,689
Yerinizde olsam Hepsiburada limiti veya kredi ile alırım.
Hepsiburada limiti gerçi fazla taksit vermez, 3 taksit olur muhtemelen.
O da yüksek olur.

Kredi ile alırım, böyle oyunlara girmem.
İadeyi çeke çevirdik diyelim telefonda geçerli olmadı.
Çek nakite çevirilir mi.? bu sorunun cevabını müşteri hizmetlerinden öğrenmek lazım.

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
87
37
şimdi amazonla görüştüm sepetime 80.000tl macbook ekledim maximum karta 6 taksit yapıyor vade farksız. Bunu alıcam ama kutuyu açmadan tekrar iade etsem iadeyide hediye çeki olarak istesem dedim. Tabi taksit taksit geri alacağınıza tutarı hediye çeki tanımlarız dedi. Peki dedim iade çekiyle cep telefonu alabilirmiyim dedim. Amazon hediye çeklerini satıcısı amazon olan tüm ütünlerde telefonda dahil kullanabilirsiniz dedi.😉

Varmı deneyecek delikanlı😁😁

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,344
şimdi amazonla görüştüm sepetime 80.000tl macbook ekledim maximum karta 6 taksit yapıyor vade farksız. Bunu alıcam ama kutuyu açmadan tekrar iade etsem iadeyide hediye çeki olarak istesem dedim. Tabi taksit taksit geri alacağınıza tutarı hediye çeki tanımlarız dedi. Peki dedim iade çekiyle cep telefonu alabilirmiyim dedim. Amazon hediye çeklerini satıcısı amazon olan tüm ütünlerde telefonda dahil kullanabilirsiniz dedi.😉

Varmı deneyecek delikanlı😁😁
Donanımhaber ölücüleri orayı yıkar.
Ben şahsen risk almam, kredi çekerim. :hihi

Geri
Üst Alt