Amazondan taksitle telefon alma

B Çevrimdışı

BENSALM

Yeni Üye
21 Eki 2021
42
54
Amozondan urun aldınız urunu iade ettiniz ya banka hrsabınıza yuklenir ama ararsanız hediye cekine yukleyın diyebilirsiniz ŞUNU betirteyim satıcı AMOZON olmazsa hediye ceki kabul etmiyor yani kullanamassınız

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,973
Amozondan urun aldınız urunu iade ettiniz ya banka hrsabınıza yuklenir ama ararsanız hediye cekine yukleyın diyebilirsiniz ŞUNU betirteyim satıcı AMOZON olmazsa hediye ceki kabul etmiyor yani kullanamassınız
Bu kısma kadar zaten bilinen peki hediye çeki telefonda geçerli olacak mı.? Bu kısma muamma ama müşteri temsilcisi geçerli olur demiş.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,561
Bu kısma kadar zaten bilinen peki hediye çeki telefonda geçerli olacak mı.? Bu kısma muamma ama müşteri temsilcisi geçerli olur demiş.
Çeklerde bir kısıtlama oluyor mu bilmiyorum.
1-2 kez çeke dönüştürdüm çok uzun zaman önce, hatırlamıyorum. :fiskos

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
476
35
Sorun olmaz. Kullanabilirsiniz. Aldığım kablosuz süpürge makinesini arızalı diye iade etmiştim. Ürünün ücreti hediye çeki olarak yüklenmişti. Amazon satıcılı tüm ürünlerde çek geçerliydi. Telefonlar dahil tabi.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
909
51
Hem amazon hem hepsi orda burda şurda tipi sitelerden içişlerineydi, sıpayaydı derken 2 (ya da 3 olabilir) kez aldım. Ama orta halli mallardı. 3-5 asKEri ücret parasını gömecek ne cüzdan, ne kase var bende. Ha bi de hep sitelerin resmi satıcısından aldım, dükkandan değil. Amazonsa satıcı amazondu, hepsiburda ise satıcı hepsiburda. Ayrıcana uyuzluk edip her seferinde şu minvalde not yazdım sipariş notuna: "Lütfen açılmış, kullanılıp/denenip iade edilmiş mal yollamayın, kargo görevlisi önünde paketi açıp güvenlik etiketlerini kontrol edip, ürün kullanılmışsa teslim almadan kargoyu red ederim, boşa kargo ve operasyon parası girer size de." Gelen kargocuya da uygun bi dille içinde telefon var, kontrol etmeden almam dediğimde, normalde paketi atıp kaçan kargocular bile sorun çıkarmadılar.

Artık alır mıyım? Galiba almam. Telefonumun ekranı koli bandıyla birarada duruyor. 6 sene önce aldım bimden. Ama gene de almam. İnadına almam. Sırma saçlıma ekstra vergi üretmeye niyetim yok bu aralar.

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
139
41
Hepsiburada mı amazon mu aklımda kalmadı. Hediye çeki istedim kredi kartına iade ettiler. İade talep ederken sordular ama boşuna sordular. Bildiklerini yapıyorlar.

E Çevrimdışı

esmaestat

Yeni Üye
20 Ağu 2025
4
34
Amazon’dan telefon almayı düşünen çok oluyor ama taksit işi biraz kısıtlı. BDDK’nın getirdiği sınırlamadan dolayı cep telefonlarında en fazla 3 ay taksit yapılabiliyor. Yani kredi kartın hangi banka olursa olsun Amazon’da en fazla 3 ay görüyorsun. Bunun dışında bazen Amazon’un “alışveriş kredisi” kampanyaları çıkıyor. Orada da özellikle üzerinden hızlı kredi seçenekleri sunabiliyorlar. Yani telefon alırken illa taksite sıkışmak istemezsen bu kredili yöntemlere de bakabilirsin. Benim tavsiyem, kartının bankasının Amazon ile anlaşmalı olup olmadığını kontrol et, bir de dönemsel kampanyaları kaçırma. Çünkü bazen 0 faiz ya da düşük faizle fırsatlar çıkabiliyor.

Geri
Üst Alt