Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Allah razı olsun 22 gün süre tanımışlar.amazondan bugün mesaj geldi 25 mayıstan sonra eski üye olduğum için yeni fiyatı yansıtacaklarmış 25 mayısa kadar devam o zaman.
Allah razı olsun 22 gün süre tanımışlar.amazondan bugün mesaj geldi 25 mayıstan sonra eski üye olduğum için yeni fiyatı yansıtacaklarmış 25 mayısa kadar devam o zaman.
Bütün dünyaya örnek oluyoruz. Bunlar ne zaman bizim ISS' lerin yöntemini öğrenmiş.amazondan bugün mesaj geldi 25 mayıstan sonra eski üye olduğum için yeni fiyatı yansıtacaklarmış 25 mayısa kadar devam o zaman.
İnanma bunlara ,aynı msj banada geldi herkese gönderiyorlar duygu sömürüsü yapıyor çakallar kandırıkçı bunlar inanmaamazondan bugün mesaj geldi 25 mayıstan sonra eski üye olduğum için yeni fiyatı yansıtacaklarmış 25 mayısa kadar devam o zaman.
25 mayısı beklemeden kapatayımmı tavsiyen ne yönde olur.İnanma bunlara ,aynı msj banada geldi herkese gönderiyorlar duygu sömürüsü yapıyor çakallar kandırıkçı bunlar inanma
Verilen hak varsa bence sonuna kadar kullanın. Bitince de kapatın gitsin.25 mayısı beklemeden kapatayımmı tavsiyen ne yönde olur.
Valla hocam yılbaşından bu yana sadece karnaval sokağı dizisi dışında izlenir birşey bulamadım içeriği genelde vasat ve yapımların çoğu altyazılı , hem ucuz diye hem de kargo ayrıcalığından faydalanmak için olmuştum ama şimdi kapattım bence değmez ,25 mayısı beklemeden kapatayımmı tavsiyen ne yönde olur.
Aslında uzun süredir zam yapılmaması sonucu gerçekleşen bir zam.
Ki o da yine ucuz denildiği gibi.
Ben de iptal etmeyi düşünmüyor değilim.
Aylık 8 8 eksilmesi sorun olmuyordu ama 40 40 gitmesi biraz endişelendirir.
En ucuz döner olmuş 40-50 lira, haliyle bir şey demiyorum.