T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Amazon Prime Üyeliği Artık 39 TL
7.90 TL Devri bitmiştir ..
7.90 TL Devri bitmiştir ..
İmkan yok alamaz. Mümkün değil. 40 liralık hiçbir içerik yok. Dişe dokunur dizilerin de son sezonları yok. 10 liraya geri döner.
Prime ayrıcalığı desen o da hikaye. Millet banggood a yönelir.
İhtiyaç oldukça alıyordumHiç kullanmadığım halde ödüyordum 8 TL. Şimdi iptal ederim herhalde artık.
ben amazondan alışveriş için almıştım kargo ücretsiz olduğu için arada birde film bakıyordum fakat içerik çok zayıf zaten ceptede para olmayınca alışverişte artık edemiyoruz (amazondan).kısacası amazon bile lüks oldu.hayaldi gerçek oldu.anlaşılan benim dışımda herkes prime video için üyelik alıyormuş
Ben neciyim sacece alışveriş için kullanıyordum yurtdışı TV'box elektronik alışverişi için video tarafıyla işim yokanlaşılan benim dışımda herkes prime video için üyelik alıyormuş
Merhaba, ben pek geri adım atılacağını sanmıyorum, zaten 8 tl komik bir rakamdı. Prime ayrıcalığı benim çok hoşuma gidiyor, akşam sipariş veriyorum sabah kapıma geliyor prime ürünler.
Sizin gibi olan müşteri sınıfı bence çok yoktur. Her ay 39 tl vermektense kargom 2, 3 günde gelsin diyecek çok olacaktır. Seçenek sunsaydı, alışverişlerde prime ayrıcalıkları için +25 TL diye ve prime video yu 10 lira yapsaydı daha akıllıca olurdu. Şimdi metazori her ay 39 deyince zor.