Amazon.com.tr açıldı. Toshiba 49U7763DAT 2300 TL

Tekrardan hayirli olsun cok guzel fiyata almissiniz.

Hediye çeki vardı elimde
40ku7000 2800tl aldim geçen hafta

Sizinki sicak firsat olmus. :ok

amazon.com.tr açılışından aldım. Başlıktaki Toshiba 49U7763DAT 2300 TL idi, onu da alabilirdim, 900 TL fazla verdik Samsung aldık umarım o 900 TL'ye değer.

Gerçi sizin iyi demeniz, kaygılarımı giderdi biraz.

tv hakkında bilgisi olan yokmu acaba aldım ama iymi kötümü yaptık bilmiyorum alternatif daha iyi bulabılırmıydık o fiyata lg filan

Ankara dayım ben hocam

Ankara dayım ben hocam
Aynı şehirde olsaydık içinize sinmediyse sizden alabilirim diyecektim ben İstanbul'dayım. Az önce amazona baktım Toshiba bir şekilde stoğa girmiş sipariş iptali oldu herhalde bende onu aldım.

nasip oymuş demek ki hocam hayırlı olsun güle güle kullanın

Şu an stokta 1 ürün var (toshiba) ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

üstadlara sormak istiyorum bu "curved" olayı maçlarda sıkıntı yaratıyor dendi doğru mudur, açıkçası teknosada incelediğimde de çok hoşuma gitmemişti, sizin görüşünüz nedir? niye böyle bir şey yapmışlar açıkçası anlam veremedim :)

üstadlara sormak istiyorum bu "curved" olayı maçlarda sıkıntı yaratıyor dendi doğru mudur, açıkçası teknosada incelediğimde de çok hoşuma gitmemişti, sizin görüşünüz nedir? niye böyle bir şey yapmışlar açıkçası anlam veremedim :)
Bence Samsung mühendisleriyle alakalı
yapabiliyoruz yaptık
va panelin açı muhabbetinden dolayı eksi yanı vardı giderdik ( izlerken insanın kendisini ortalaması gerektiği hissini verme )
pazarlama
bak tv seni kucaklıyor falan :)

Curved aldatmacadan fazlası değil. :sirit

Arkadaşlar bu toshiba ıps panelse almayı düşünüyorum sizce alınırmı tekrar stoğa girerse

Tekrar stokta.

Geri
Üst Alt