TeşekkürlerA alisina
Hocam bu yeteneğini bir fırsata çevirsen çok iyi olur bence.
Estf.hocam iltifat ediyorsunuz. Güzel temennileriniz beni mutlu etti.A alisina,
Hocam ne bileyim sende ki yetenek kimsede yok. Gazete olur dergi olur yada farklı yollar ile yeteneğini boşa harcama derim.
Yürekten teşekkür.A alisina,
Hocam ben şu cahil kafamla sizin o güzel yeteneğinizi gördüysem daha profesyonellerde görecektir. Daha iyi bir eğitimle çok iyi yerlere geleceğinizden eminim.
Sağolun hocam.Karikatür bölümü açma konusu sizin fikrinizdi. Vesile oldunuz. Ne kadar sürer bilmiyorum ama sizlerin samimiyeti asıl olan benim açımdan.Ayrica Ali'm şeklinde hitap etmeniz beni bir kat daha mutlu ediyor. Bende de aynı samimiyet size ulasiyordur diye düşünüyorum. Saygılar.Son karikatüre baktım mesela, herkesin mantalitesi bu şekilde işlemez.
Bir karikatürde zoom etkisi herkesin aklına gelmez. tebrik ederim. eline sağlık Ali'm
Sağolun hocam.Karikatür bölümü açma konusu sizin fikrinizdi. Vesile oldunuz. Ne kadar sürer bilmiyorum ama sizlerin samimiyeti asıl olan benim açımdan.Ayrica Ali'm şeklinde hitap etmeniz beni bir kat daha mutlu ediyor. Bende de aynı samimiyet size ulasiyordur diye düşünüyorum. Saygılar.
Hocam sizlerden böyle güzel sözlere karşılık ne diyeceğimi bilemiyorum. Yureginize sağlık.Siz istediğiniz müddetçe karikatür işi sürer.
Siz istekli olun yeter ki.
İşi ilerde grafik tabletlerle digital seviyeye çıkartırsanız sizi kimse tutamaz bence.
Teşekkürler.Elinize sağlık tekrardan baktım gene beğendim D:
Sağolun hocam.Karikatür bölümü açma konusu sizin fikrinizdi. Vesile oldunuz. Ne kadar sürer bilmiyorum ama sizlerin samimiyeti asıl olan benim açımdan.Ayrica Ali'm şeklinde hitap etmeniz beni bir kat daha mutlu ediyor. Bende de aynı samimiyet size ulasiyordur diye düşünüyorum. Saygılar.