BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
valla zamanında nuri olsam şuan simitciler kralıydım. öğrenci oldum bir baltaya sap olamadım.Aslında hepimiz biraz o ögrenciyiz
valla zamanında nuri olsam şuan simitciler kralıydım. öğrenci oldum bir baltaya sap olamadım.Aslında hepimiz biraz o ögrenciyiz
Egitim sistemi mağdurları o kadar çok ki (bende dahil) gülelim amaçlı çizdim acı halimize.valla zamanında nuri olsam şuan simitciler kralıydım. öğrenci oldum bir baltaya sap olamadım.
Bugünkü karikatür, bayan ve alışveriş
Hocam inanın yazdıklarınız karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizlerin teveccuhlerinize mazhar olmak gurur verici. Karikaturleri cizerken çocuklarımdan kalem ve musvette kagıt rica ediyorum ve kagıtı dörte bölerek ceyregini kullanıyorun bu yuzden sizin isteginiz dogrultusunda bundan sonra daha ozenli bir malzeme ile çalışıp size ulaştırmaya çalışırım. Yanlış anlamayın ama bu duvarınıza asma konusu bir şaka olabilir mi?
Teşekkürler hocamÇok çok çok ciddiyim, hatta aynı çalışmayı A4 kağıdına eğer seni rahatsız eden yönler var ise onları da elimine edecek şekilde yeniden yapar ve orijinal hali ile yollarsan ben kendimi bir sanatçının elinden çıkmış sanat eserini duvarıma asmış olmanın ve bir sonraki video çekimimde GURURLA ''İşte bu da benim güzel Ali'm in benimle ilgili yaptığı çalışma, ben de bunu bundan sonra mutlulukla bu duvarda bulunduracağım diyerek tanıtmak isterim.
Belki farketmişsinizdir çekim yaptığım masamın arka tarafı bomboş, bilerek hiç bir şey asmadım zira hem sizlere hem de bana ANLAM içeren unsurların orada olmasını isterim yoksa iki kıytırık görsel alıp asmak zor depğil takdir edersiniz
En kısa zamanda ciddiyetle bekliyorum çalışmanı.
Seninle iletişim için bir kanal açıyorum, adres ve kargo detaylarını görüşelim zira asla cebinden bir şey ödemeni istemiyorum
Sağolun hocamHah işte o Nurilerden birisi de ben oluyorum, ''Okumayacağım'' diyerek ortaokul 3 üncü sınıfta okulu bırakıp Baba mesleği olan televizyon tamirciliğine (Sevmezdim aam okula gitmekten iyi geliyordu o yaşlarda) geçiş yaptığım sene 1988 di, Pişmanlığımın ise, çok sağlam bir pozisyonu, MEB diplomam olmaması nedeniyle kaçırmamla kafama dank etmişti.
Sonra bir eğitim aşkı girdi içime, açıktan ortaokul, Açık lise, Sakarya ÜNV, Yaşar ÜNV de harici kanallardan eğitim, ÖDTÜ den Bilge İş Eğitim Programı ile alınmış sertifikalar vs vs vs
Ancak işte bu durumu tanımlayan çok güzel atasözleri var, neyse şimdi yazmayayım
Arkadaşlar ülkemizde maalesef Nuri olmak da çok zor, Ali olmak da, Ayşe olmak da.
Bence bizlerin hiç suçu yok, Suçu olanların ise bu sayfada yeri yok boşverin gitsin.
Ali'm ellerine sağlık kardeşim karikatürlerinde aslında toplumsal yaklaşımlar, sosyal mesajlar görmek ayrı bir güzel oluyor
Ama öyleTeşekkürler hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bayanlar zerafeti, nezaketi, güzelliği temsil ederler. Futbol nasıl erkekleri alıp götürüyorsa alışverişte bayanları öyle galiba..
tam isabet yanlız biyere gitmek için izin isterken de erkekler böyle oluyor .Teşekkürler hocam
Bayanlar zerafeti, nezaketi, güzelliği temsil ederler. Futbol nasıl erkekleri alıp götürüyorsa alışverişte bayanları öyle galiba..
Teşekkürlertam isabet yanlız biyere gitmek için izin isterken de erkekler böyle oluyor .
Tebrikler kardeşim. Bundan sonra çizimlerimiz konuşurbizdeki hobilerden biri debakarak çizmek ekrandan dergiden vs vs.. maksat günlük stresten uzaklaşmak
Tebriklerbizdeki hobilerden biri debakarak çizmek ekrandan dergiden vs vs.. maksat günlük stresten uzaklaşmak
bir kaç tane daha buldum aslında daha da olması lazım ama kimbilir nerde
Evim şahaneTebrikler kardeşim. Bundan sonra çizimlerimiz konuşur
Tebrikler
Bugünkü karikatürün konusu ?