Ali'm, benim güzel yürekli yetenekli kardeşim, rica etsem tarayıcıdan geçmiş hallerini eklermisin, zira ciddi anlamda çerçeveletip duvarıma asacağım hem de evdeki odamda, youtube çekimlerimi yaptığım duvarda arkamda asılı tutacağımYazılımlı karikatür serisinin devamı ikinci karikatürü çiziyorum az sonra paylaşacağım beğenmeniz dileğiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılımlı karikatür serisinin devamı ikinci karikatürü çiziyorum az sonra paylaşacağım beğenmeniz dileğiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Begenmeniz benim daha cesareli olmama ve cizimlere devam etmeme vesile oluyor. Sizinde yureginize sağlık.Resmen, yarıldım...
Çizgi ile espriyi tutturmak bu işin püf noktası bence... Ellerine emeklerine sağlık.
Hocam inanın yazdıklarınız karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizlerin teveccuhlerinize mazhar olmak gurur verici. Karikaturleri cizerken çocuklarımdan kalem ve musvette kagıt rica ediyorum ve kagıtı dörte bölerek ceyregini kullanıyorun bu yuzden sizin isteginiz dogrultusunda bundan sonra daha ozenli bir malzeme ile çalışıp size ulaştırmaya çalışırım. Yanlış anlamayın ama bu duvarınıza asma konusu bir şaka olabilir mi?Ali'm, benim güzel yürekli yetenekli kardeşim, rica etsem tarayıcıdan geçmiş hallerini eklermisin, zira ciddi anlamda çerçeveletip duvarıma asacağım hem de evdeki odamda, youtube çekimlerimi yaptığım duvarda arkamda asılı tutacağım
Sanatına saygımdan dolayı orijinallerini istemedim yoksa kargo ile karşı ödemeli yollamanı dahi rica ederdim
TeşekkürlerA alisina,
Ellerine sağlık çok iyi olmuş
Güzel sözleriniz için tesekkürler.A alisina hocam elinize sağlık çok güzel oluyor vallahi . Her zaman devamını bekliyoruz.
O öğrenci benim işte
Aslında hepimiz biraz o ögrenciyizO öğrenci benim işte