Altus AL 9120X Çamaşır Makinesi Sorun.

Bugun servise gittim is cikisi servis sahibi ile bizzat yuz yuze gorustum personellerini sikayet ettim bizzat kendisi gelecek cumartesi motordan ses geliyor onuda dinlettim ses cikarmadi kabullendi.
İyi peşine düştün vallaha

Buda sıkma esnasinda ki ses sorunu sanki bir parca gevsekmis gibi.

Merhaba arkadaşlar arçelik üründe sorun olduğunu kabul edip ücret iadesini kabul etti şimdi yeni makine almam gerek vestelde ki zıplama sorunu beni korkutuyor sizce vestel alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar arçelik üründe sorun olduğunu kabul edip ücret iadesini kabul etti şimdi yeni makine almam gerek vestelde ki zıplama sorunu beni korkutuyor sizce vestel alınır mı ?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma derim. Vestel 9812te modeli var, 11 ayda kazanı paslandı.

Vestelden makine alınmaz. Tavsiye: Bosch Wat24480TR. Köyde 2 evimizdede aynı makineden var 2 sindede sallanma titreme balans problemi yok. Kaya gibi

Vestelden makine alınmaz. Tavsiye: Bosch Wat24480TR. Köyde 2 evimizdede aynı makineden var 2 sindede sallanma titreme balans problemi yok. Kaya gibi

Aynı ürün gamında ki muadil profilo modelini alacağım sanırım.

Aynı ürün gamında ki muadil profilo modelini alacağım sanırım.
Fiyat farkı fazla yoksa bu makineden şaşmayın derim. Profilo alt marka olduğu için kalite biraz düşük olabilir.

Geri
Üst Alt