gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Her gün biri buluyor bu aşıyı maşallah
Tez zamanda birinin ki tutsun inşallah ))))))Diyorum ya hocam haber paylaşmak kolay, oturup bir şeyler araştırıp öğrenmek zor diye.
Çok iyi niyetliyiz milletçe.
Tez zamanda birinin ki tutsun inşallah ))))))
İyileşen insan sayısına göre ,alışıyormuşuz hissi geliyor bana da.Ama ölende ölüyor bilemiyorum.Bütün dünya harıl harıl çalışıyor, belki de grip gibi alışmamız gerekecek, bilemiyorum.
İyileşen insan sayısına göre ,alışıyormuşuz hissi geliyor bana da.Ama ölende ölüyor bilemiyorum.
Kardeşim bu meret Türkiye'den çıksaydı kan alırlardı bizden.Demedikleri kalmazdı vıdı vıdı vıdı.Devletler ve Çin bu işe vaktinde önlem almadığı için dünya bu noktada.
Devletler Çin'i suçluyor, olaylar başlangıçta örtbas edildi diye.
Tabi devletler de biraz panik yapıp erkenden önlem almaya başlasalardı, en azından Çin'den gelen uçuşlar ve Çin'e giden uçuşların iptali gibi, dünyada işler bu noktaya gelmezdi. Bir tane kritik hata nelere mal oluyor gözlerimizle görüyoruz.
Benim endişem, virüsün haricinde, bu olayın üçüncü dünya savaşını tetikleme ihtimali.
Yani bu işe bir çare bulunamazsa, ki petrol üretimi ve fiyatları da ciddi tehlike altında, birisi gözü karartıp düğmeye basmayı düşünebilir.
Bu da korkunç bir ihtimal.
Kardeşim bu meret Türkiye'den çıksaydı kan alırlardı bizden.Demedikleri kalmazdı vıdı vıdı vıdı.
Şu anda kimsenin totosu yemez heralde savaşa
Her gün biri buluyor bu aşıyı maşallah
Devletler ve Çin bu işe vaktinde önlem almadığı için dünya bu noktada.
Devletler Çin'i suçluyor, olaylar başlangıçta örtbas edildi diye.
Tabi devletler de biraz panik yapıp erkenden önlem almaya başlasalardı, en azından Çin'den gelen uçuşlar ve Çin'e giden uçuşların iptali gibi, dünyada işler bu noktaya gelmezdi. Bir tane kritik hata nelere mal oluyor gözlerimizle görüyoruz.
Benim endişem, virüsün haricinde, bu olayın üçüncü dünya savaşını tetikleme ihtimali.
Yani bu işe bir çare bulunamazsa, ki petrol üretimi ve fiyatları da ciddi tehlike altında, birisi gözü karartıp düğmeye basmayı düşünebilir.
Bu da korkunç bir ihtimal.
Hocam ülkelerin bu açıklamalarını ben halkına dönük açıklamalar olarak düşünüyorum. Bana göre ne çin ne de diğer devletler anlayana kadar iş işten geçti. Zaten hastalık geriye doğru ne kadar gidiyor o bile daha belirlenemedi. Çin tespit etti tespit yöntemini ortaya koydu ama Amerika da 28 şubat tespit edildi dediler sonra geri geri geldi takip ettiğim kadarı ile en son 30 ocak dediler. Belki araştırılsa daha eski vaka bile çıkabilir. Bizim ülkemizde bile süreç aynı olabilir. Hatalığın bulaşma hızı düşünülse bu şekilde olma olasılığı yüksek. Amerikan başkanı önce bişey yok bunda derken belkide ülkeye yayılmış bile olabilir. Yani herşey tam bir muamma. Geriye dönük ancak otopsi yapılarak virüs izolasyonu yapılarak ortaya koyulur. O da şuan imkansız gibi birşey.