AndroidTvBoxTurkiye
TFC Team
Erken sevinmişim kargo UKİM'e gönderildi , al başına belayı 

Valla hocam benim kargo Çin'den Türkiye'ye 1 haftada geldi , İstanbul'dan İzmir'ede 1 haftada geldi. Ben gidip almasam 8 gün olacaktı tabi bana ulaşması. Bizim PTT inanılmaz vurdum duymaz , İstanbul'dan İzmir'e bi kargo 1 haftada gelir mi Allah aşkına. Tamam gümrüğe sundun felanda her birimde en az 2 yada 3 gün bekletiyorlar bir işlem yapmak için.Ben hala bekliyorum.![]()
Şimdiye kadar Tv Box içerikli kargolarım hiç UKİM'e gönderilmemişti , zaten satıcılara 15 yada 20 dolar yazdırıyorum paket üzerine. İlk bu paketim UKİM'e gönderildi bunada 20 dolar yazdırtmıştım. UKİM'e kontröle gitmiş , paket UKİM'e giderse 5.10 TL kesin ücret çıkıyor. Benim paketide açıp kontröl etmişler , bariz belli oluyor zaten açtıkları , toparlayamayıp karga tulumba paketleyip göndermişler. Paketi açıp kontröl etmelerine rağmen , sakıncalı birşey görmeyip paketi bana gönderdiler. Ürün 22 Euro'luk sınırı geçiyordu , şüphelenip benden fatura ibrazı felan isteselerdi vergi ücreti ödemek zorunda kalırdım.Bende bekleyenler kervanındayım
Vergi cikmasa bari
Saçma sapan işer hocam her kuşu yaptılar bizim tv box lar kaldi neyseŞimdiye kadar Tv Box içerikli kargolarım hiç UKİM'e gönderilmemişti , zaten satıcılara 15 yada 20 dolar yazdırıyorum paket üzerine. İlk bu paketim UKİM'e gönderildi bunada 20 dolar yazdırtmıştım. UKİM'e kontröle gitmiş , paket UKİM'e giderse 5.10 TL kesin ücret çıkıyor. Benim paketide açıp kontröl etmişler , bariz belli oluyor zaten açtıkları , toparlayamayıp karga tulumba paketleyip göndermişler. Paketi açıp kontröl etmelerine rağmen , sakıncalı birşey görmeyip paketi bana gönderdiler. Ürün 22 Euro'luk sınırı geçiyordu , şüphelenip benden fatura ibrazı felan isteselerdi vergi ücreti ödemek zorunda kalırdım.
tv box dediginiz tv yi smart tv yapan cihaz mi iptv gibi?
varsa iyi bir oneriniz bende almayi dusunuyorum?
Evet. İçinde Android işletim sistemi oluyor mesela.
Oyun, film, video işlerinizi görebiliyorsunuz.
Yazılım desteği olan bilindik bir cihaz arıyorsanız Xiaomi'ye bakabilirsiniz.
Maksimum bütçenizi belirtirseniz daha net tavsiyeler verebiliriz.
bunun icine ip server atabiliyormuyuz?
sadece iptv izlemeye yarayan bir cihazim vardi icine server atip mac film izlioduk ama baska bir ise yaramiyordu
hem iptv izlenecek hem bu saydiklarinizi yapabilecek bir cihaz icin 300-400 verebilirim.
Konudaki arkadaşın aldığı cihazın işlemcisi oldukça güçlü fakat RAM 1 GB.
Hani daha yüksek belleğe sahip bir modelini bulabilirseniz hepsini rahatlıkla yapar.
Xiaomi gibi firmalarda yazılım işleri daha oturaklı oluyor, o avantajı var.
Mesela Xiaomi Mi BOX 4K'nin donanımı fazla yüksek değil ama güzel çalışıyor.
Bu konudaki cihazda sizi bellek yönünden kısıtlar.
Bunun daha yüksek RAM'e sahip modeli varsa onu alabilirsiniz.
IPTV işlerini genelde KODI üzerinden yapıyorlar bildiğim kadarıyla. (Eski adıyla XBMC)