T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Orasıda var Adem Abi lojistik masrafları gümrük işlemlerinde sıkıntılı bir süreç başladı pandemi dolayısı ile bunlarda ister istemez fiyatlara yansıyorşu NAVLUN denen şey nedeniyle ve aynı zamanda son yıllarda hiç olmayan YURT DIŞI ENFLASYON oranlarındaki artışın da etkisi olduğunu belirtiyorlar, bunları da örmezden gelmeyelim.
Fırsatçılara göz açtırmayalım tamam, lakin tüm zor koşullara rağmen Ülkemize dürüstçe halen ürün getirip ORAN hesabı ile eski kâr marjları ile satış yapanları ayırt edebilmeliyiz.
Sayıları çok az biliyorum fakat kurunun yanında onlar da yanıyor gibi geliyor bana.
Aslında sürekli görüştüğüm, yetkili olmalarına, her şeyi biliyor, kayıt dışı olarak bana anlatabiliyor olmalarına rağmen sizlerin de bildiği malum gerekçelerden çekinmeleri nedeniyle resmi beyanda bulunamıyor olan kişiler ile keşke sizlerin de duyabileceği görebileceği şekilde o bilgileri paylaşabilsem de, arka planda neler neler döndüğünü bir görebilseniz dostlar :(
Yani belli bir kesim hariç kimse dokunursanız dokunun herkes kan ağlıyor.
Bizim millet akıllanmadan yönetim değişmeden bu işler düzelmez her geçen gün kötüye gidiyoruz biraz daha dişimizi sıkalım işler hep ters gitmez...