teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Nerede oturuyorsun ,il olarak yani ,oradaki satıcıları da mutlaka gez,hırdavatçıları da gez fiyat al bence ,internetten alman şart değilTamamdır hocam. Teşekkür ederim. Araştırmaya devam.
Nerede oturuyorsun ,il olarak yani ,oradaki satıcıları da mutlaka gez,hırdavatçıları da gez fiyat al bence ,internetten alman şart değilTamamdır hocam. Teşekkür ederim. Araştırmaya devam.
Ben manisadayım babam gümüşhanede . Benim fırsatım olmaz ama babam bir dolaşabilir . Fiyat uygunsa alabilir belkiNerede oturuyorsun ,il olarak yani ,oradaki satıcıları da mutlaka gez,hırdavatçıları da gez fiyat al bence ,internetten alman şart değil
Einhell 2040 ile zomax 5030 arasında seçim yapacağım sanki .Amcam uzun yıllardır zomax kullanır.Genel olarak büyük ağaçlar dışında amatör olarak gayet iş görüyor.İçinde yağlı benzin bırakırsanız çalışması zor oluyor.
Piranha bana hiç güven vermiyor açıkçasıA101 takip et stok kalmamış ucuzlarından al işinizi fazlasıyla görecektir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bizden sana hediye deseler ,yine almam ama alana da mani olmamEinhell 2040 ile zomax 5030 arasında seçim yapacağım sanki .
Piranha bana hiç güven vermiyor açıkçası
Evet babam almış sağolunZomax 5030 alabilirsin, iyidir. Bizde var.Fiyat 1200 civarı...
Hayırlı olsun almışsınız zaten ?