B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
Türk telekomun 3 ay bedava kampanyasina geçiş yaptim.burada 3 ay ücretsiz geri kalan aylar için aylik 74,90 tl yaziyor.fakat adslmi yoksa vdsl yazmiyor.taahütnamede hipernet limitsiz 8 mbps ye kadar olan paket işaretli.4.ay ile 27.ay arasindaki fiyat olarak 51.90 tl yazmakta.bunun dişinda yeni abonelerden alinan bağlanti ücreti 3 ay ücretsiz sonraki aylar için 11 tl.ve alo paket ücreti 3 ay ücretsiz geri kalan aylar için 8 tl yaziyor.ama ben alo paket istemedim.bunu almak mecburi mi.
müşteri hizmetlerini aradim aylik 74.90 tl adsl fiyati için geçerliymiş.benimkisi vdsl daha hizli olduğundan 79.90 tl ödemem gerekiyormuş.ama fiyat listesinde adsl mi yoksa vdsl mi yazmiyor.bu türktelokom ne yapmaya çalişiyor.mt istesem adsl geçebilecegimi söyledi ama vdsl dahahizliymiş.5tlicin degmezmiş dedi
müşteri hizmetlerini aradim aylik 74.90 tl adsl fiyati için geçerliymiş.benimkisi vdsl daha hizli olduğundan 79.90 tl ödemem gerekiyormuş.ama fiyat listesinde adsl mi yoksa vdsl mi yazmiyor.bu türktelokom ne yapmaya çalişiyor.mt istesem adsl geçebilecegimi söyledi ama vdsl dahahizliymiş.5tlicin degmezmiş dedi