Ado'nun gözünden Samsung 40J5270 ürün incelemesi (Video İçerir)

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Estağfurullah Baba.

1 - Video için fikirlerimi belirtmem gerekir ise günümüzün profesyonel Teknoloji Basın kaynaklarının yayınladığı içeriklerden kalite olarak hiç bir farkı yok aksine daha samimi geldiğini söylüyebilirim. Tavsiyeforum.com olarak tek eksiğimiz bana göre tabiki bir stüdyo ortamı ( ileride gerçekleşecek bir durum ) ve karşılıklı sohbet babında yapılan bir inceleme içeriği.

2 - Kurgu ve anlatım yapısını önceden oluşturma mantığı ( script ) ile ziyaretcinin gözüne çok daha profesyonel gözükecek ve yağ gibi akan bir söyleşi halinde kendi bilgilerinizi kağıt üzerinde çalıştığınız bilgiler ile derleyecek ve bunu ziyaretciye daha doğru bir şekilde aktarıcaksınız. Böylece izleyici tarafında'da işinin ehli, emek sarfedilmiş bir içerik olduğu düşünülecek.

3 - Günümüz çağında insanlar sabırsız ( istisnalar olsada ) yazılı incelemenin en büyük avantajı burada ortaya çıkıyor, kullanıcı CTRL+F mantığı ile aradığına maksimum 1 dakikada erişiyor. Demek istediğim yazılı incelemelere'de aynen devam. Ancak Video tarafında'da artı olan bir durum içeriği üreten kişinin
ne belirttiğini, ne öğrettiğini ve anlattığını işitene ve öğrenene kadar kullanıcılarda da büyük bir merak oluşmuyor değil. Bunun sonucunda'da Video içeriği kendi yararı için sonuna kadar izlemek durumunda. Ek olarak paylaştığınız Video'lara hangi dakika aralığında hangi konuyu işlediğinizi açıklama kısmına belirtmeniz, eğer Videoyu ziyaret edicek sabırsız biri varsa'da hemen çıkmasını önleyip, işine yarar bilgilerin almasına yardımcı olursunuz.

Bunun sonucunda'da hem siz kazanır, hemde kullanıcı kazanmış olur.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Ado'nun gözünden Samsung 40J5270 ürün incelemesi (Video İçerir)

Muratti' Alıntı:
Estağfurullah Baba.

1 - Video için fikirlerimi belirtmem gerekir ise günümüzün profesyonel Teknoloji Basın kaynaklarının yayınladığı içeriklerden kalite olarak hiç bir farkı yok aksine daha samimi geldiğini söylüyebilirim. Tavsiyeforum.com olarak tek eksiğimiz bana göre tabiki bir stüdyo ortamı ( ileride gerçekleşecek bir durum ) ve karşılıklı sohbet babında yapılan bir inceleme içeriği.

2 - Kurgu ve anlatım yapısını önceden oluşturma mantığı ( script ) ile ziyaretcinin gözüne çok daha profesyonel gözükecek ve yağ gibi akan bir söyleşi halinde kendi bilgilerinizi kağıt üzerinde çalıştığınız bilgiler ile derleyecek ve bunu ziyaretciye daha doğru bir şekilde aktarıcaksınız. Böylece izleyici tarafında'da işinin ehli, emek sarfedilmiş bir içerik olduğu düşünülecek.

3 - Günümüz çağında insanlar sabırsız ( istisnalar olsada ) yazılı incelemenin en büyük avantajı burada ortaya çıkıyor, kullanıcı CTRL+F mantığı ile aradığına maksimum 1 dakikada erişiyor. Demek istediğim yazılı incelemelere'de aynen devam. Ancak Video tarafında'da artı olan bir durum içeriği üreten kişinin
ne belirttiğini, ne öğrettiğini ve anlattığını işitene ve öğrenene kadar kullanıcılarda da büyük bir merak oluşmuyor değil. Bunun sonucunda'da Video içeriği kendi yararı için sonuna kadar izlemek durumunda. Ek olarak paylaştığınız Video'lara hangi dakika aralığında hangi konuyu işlediğinizi açıklama kısmına belirtmeniz, eğer Videoyu ziyaret edicek sabırsız biri varsa'da hemen çıkmasını önleyip, işine yarar bilgilerin almasına yardımcı olursunuz.

Bunun sonucunda'da hem siz kazanır, hemde kullanıcı kazanmış olur.

Güzel kardeşim;

Bunlar ne kadar değerli ve gerçekten yapıcı eleştiriler böyle, inanın çok çok sevindim bu görüşlerinizi okuyabildiğim için.

Bir cep telefonu ve ev ortamında çekilen bu videoya istinaden ileride mutlaka bahsettiğiniz koşullarda da çekimler yapmaya çalışırım(z)

Aslında kendi iş yerimin atölye kısmında buna uygun bir alan sanırım oluşturabilirim (Stüdyo önerinize istinaden) ancak ses yalıtımı, eko önleyici, iyi bir ışıklandırma vs gibi bazı isisnaları halletmem gerekecektir öncesinde :ok:

Karşılıklı sohbet tadında inceleme ve Vido da dakika ayırıntısı uyarınızı dikkate alacağım.

Bu anlamda Mevcut incelemedeki resimlere açıklama girmenin daha aydalı olacağından hareketle revize edeceğimi de bilmenizi isterim. :ok:

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
eline saglik.  :gunes:

cok fotografini gormustuk, ilk kez sesini duymak nasip oldu ::jeo: bu arada ikinci subscriberin ben oldum :krokop:  

________________________________________________________________________________________________

tabi bu tvyi playstation gibi oyun konsollari icin dusunenlere tavsiyem dusunmemeleri olur. ps4 lag konusunda sikintiliydi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Jeopol' Alıntı:
eline saglik.  :gunes:

cok fotografini gormustuk, ilk kez sesini duymak nasip oldu ::jeo: bu arada ikinci subscriberin ben oldum :krokop:  

________________________________________________________________________________________________

tabi bu tvyi playstation gibi oyun konsollari icin dusunenlere tavsiyem dusunmemeleri olur. ps4 lag konusunda sikintiliydi.

O dediğin ne demek diye google da sordum öğrendim  :haha:

Bu arada birinci kim acaba ::alala:

Televizyonu genel olarak beğenmedim, hele ki PS için hiç bir şekilde önerilmez :ok:

Mutfak TV si olur bu @clearidas kardeşimizin tabiri ile  :haha:

Mutfak için de tv alacaksam bu parayı vereceğime A101 den HILEVEL alırım daha iyi :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Hocam elinize agziniza saglik cok guzel bir inceleme olmus. Hizmet sinirsiz tebrikler.  :krokop:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

clearidas' Alıntı:
Hocam elinize agziniza saglik cok guzel bir inceleme olmus. Hizmet sinirsiz tebrikler.  :krokop:

Çok teşekkür ederim azizim, birlikte daha nice güzellikleri paylaşacağız zaman ile :ok:

G Çevrimdışı

Gürünlü

Yeni Üye
30 Ocak 2018
5
Sayın Ado, Vestel 43fd7300 mi yoksa 
Telefunken 48tf6020 yi mi önerirsiniz. Fiyatları hemen hemen aynı ekonomik

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gürünlü' Alıntı:

6020 nin panel performansı ciddi anlamda kötü azizim.
Bilirsiniz normalde benim savım, ''ana markalara fazla para ödemeyin, alt markaları alın'' şeklindedir lakin bu iki model için kesinlikle bu tezimi geri çekiyorum :ok:

G Çevrimdışı

Gürünlü

Yeni Üye
30 Ocak 2018
5

Ado' Alıntı:
Gürünlü' Alıntı:

Bilirsiniz normalde benim savım, ''ana markalara fazla para ödemeyin, alt markaları alın'' şeklindedir lakin bu iki model için kesinlikle bu tezimi geri çekiyorum :ok:
Peki üstadım hem ekonomik hem özellikli ne önerirsin bize

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gürünlü' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Tam kullanım amacınız ne olacak?

Dizi?
Aksiyon film?
Futbol
Belgesel?
PS4?
Karışık?

Kullanacağınız alanda oturma düzeniniz yanlardan izleyenleri kapsayacak mı yoksa sadece iki kişi TV yi karşıdan görecek şekilde mi izlersiniz?

vs :ok:

G Çevrimdışı

Gürünlü

Yeni Üye
30 Ocak 2018
5

Ado' Alıntı:
Gürünlü' Alıntı:

Tam kullanım amacınız ne olacak?

Dizi?
Aksiyon film?
Futbol
Belgesel?
PS4?
Karışık?

Kullanacağınız alanda oturma düzeniniz yanlardan izleyenleri kapsayacak mı yoksa sadece iki kişi TV yi karşıdan görecek şekilde mi izlersiniz?

vs :ok:
Karışık 
4 kişilik aileyiz futbol maçında sayı artar. Şu anda Samsung kullanıyorum. 2.tv olarak ekonomik ve özellikli olmasını istiyorum. Teşekkürler

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
@Ado Hocam Süper Bir İnceleme Olmuş Emeğinize Sağlık Her Ne Kadar Vestel'ci Olsak'ta Başka Markaları Öğrenmiş Oluyoruz Sayenizde Sizi Görmekte Ayrı Bir Mutluluktu:helen:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Apollon07' Alıntı:
@Ado Hocam Süper Bir İnceleme Olmuş Emeğinize Sağlık Her Ne Kadar Vestel'ci Olsak'ta Başka Markaları Öğrenmiş Oluyoruz Sayenizde Sizi Görmekte Ayrı Bir Mutluluktu:helen:

Çok teşekkür ederim azizim, bundan sonra sık sık görüşürüz umarım.

Zaman içerisinde canlı sohbetler de yapabilir, karşılıklı canlı canlı fikri alışverişinde de bulunabiliriz inşallah :ok:

Azizim kıyaslama yapabilmenin ve salıklı fikir üretebilmenin en önemli yolu hem tarafsız olmak, hem de tüm ürünler hakkında derin bilgiye sahip olmaktır. Yıllardır söküp parçalamadığımız, incelemediğimiz ürün kalmasa da, yeni ürünleri de daha piyasaya sürülür sürülmez inceleyebilmek ayrı bir zevk veriyor insana.

Bu anlamda ilgi ve desteğinize sonsuz teşekkür ediyorum :ok:

Geri
Üst Alt