Foruma özel indirim isterükŞimdiden bol kazançlar ... Hayırlı olsun inşallah .. bu güzel ailenin içinde olduguma göre şanslı sayilirim demek ki .. bakalım kesemize kafamıza uyan birşey olursa para kazandırmak isteriz .. iyi geceler
Şimdiden bol kazançlar ... Hayırlı olsun inşallah .. bu güzel ailenin içinde olduguma göre şanslı sayilirim demek ki .. bakalım kesemize kafamıza uyan birşey olursa para kazandırmak isteriz .. iyi geceler
Foruma özel indirim isterük
Hayırlı olsun yeni iş hayatın . Hakikaten foruma özel bir kod ile yılın belirli gunlerinde indirim olabilir.
Fakat o günü beklemdende alısveris yapmak lazımki destek eş dosttan olur ( gerci kazıkda öyle ama uzak olsun bu tür düsünce )
Allah utandırmasın bol kazanclar.
Salça için foruma özel yapılacak indirimi bekliyorum.
Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin.
Hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz.En kısa sürede paylaşacağım
Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun yeni işiniz.
Hataylı komşum vardı müthiş lezzetli yemek yapardı. Öğrendim ki salçayı Hatay'dan getiriyormuş. Salça deyip geçmemek lazım?
İndirim yapmasanız da alacaktım. Ha ne olur miktarı artar?
+el lezzeti diyelim salça almaktan vazgeçelim. ??Allah razı olsun ☺
Haha, salça + Baharat + kültür ?
??? Zahterde var bizde+el lezzeti diyelim salça almaktan vazgeçelim. ??
Bir gün arkadaş bir tabak salata getirdi. Şaşırdım. Bize göre salata işte ne olabilir yani. Tadınca bu salataysa biz bu güne kadar ne yemişiz salata diye dedim. Meğer memleketten taze zahter gelmiş onunla yapmış. Evet pek çok etken var tabi.
YouTube'dan takip ettiğim Hataylılar var. Kültürü de kapmaya çalışıyorum kendimce.
??? Zahterde var bizde
Maşallah yok yok, umarım girişimin güzel yerlere gelir İlteriş.