Adem Helvacı'nın annesi vefat etmiştir...

U Çevrimdışı

Uğur.U

Yeni Üye
13 Haz 2020
27
44
Başınız sağolsun Adem Bey. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizin gibi dürüst, namuslu, çalışkan bir evlat bırakmış arkasında. Ne mutlu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Gün gelecek, bu forumda Adem Helvacı Öldü başlığı da açılacak dostlar ne diyelim, hayatın acı gerçeği bu.

Allah bizlere, arkamızdan kimsenin bela okumadığı bir hayat yaşamayı nasip eylesin. Kimsenin üzerimizde hakkı ile gitmemeyi nasip eylesin.

Bu vesile ile dualarını esirgemeyen tüm dostlara saygılarımı sunuyorum.

Sota Sota

Forum Mezarlığı kurulması, mezarımın da bölüm başlığında fotoğrafının olması vasiyetim olsun.

Dileyen dostlar da yakınları aracılığı ile buna dahil olabilirler.

Arkamızdan, sevenlerimizin ve dostlarımızın duaları dışında hiç bir şey gelemeyeceğine göre, ok da mantıksız bir talep değil bence.

Ne dersin emmi? teraspy teraspy
Amin sevgili adem,ama dur bakalım daha ,torun torba seveceğiz,bugün oğlana söyledik karı-koca , " birisi varsa gidelim isteyelim, biz artık torun sevmek istiyoruz,bir ayağımız çukurda" dedik.Kızdı bize ,"baba,senin zamanın gibi değil ,iş yok doğru dürüst ,ne ile geçineceğiz "dedi.Yani ayağımızın çukurda olması da işe yaramadı şimdilik :)
Ben de dua dışında bir söylem alacağımızı hiç sanmıyorum inan,ama "forum mezarlığı" yerine "Anısına" veya buna benzer konu olabilir ,tabii şimdi değil ,ileride ,torun seveceğiz daha huuuuu :)

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Geçen sene konu açıldığı için acınızı tazelememek için yazmadım ama konu yukarıda kalmaya devam ediyor madem bende baş sağlığı diliyorum annenizin mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
Ölümler sözün bittiği noktadır, Sevgili dost Adem hoca başın sağ olsun, sana, değerli ailene sabır ve başsağlığı diliyorum; merhume annemize Allahtan rahmet diliyorum, Toprağı Bol olsun, nurlar içinde uyusun, İNŞALLAH... merhume annemizin hayır dualarınızı almak için vesile olundu, ne güzel bir duydu dur ki kayıp ettiklerimizin arkasından dualar etmek zamanı hiç önemli değil geçen yıl da olsa aramızdan ayrılan sevdiklerimize RAHMET DİLEDİK, MANEVİYATI,ANLATILAMAZ

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt