Adem Helvacı'nın annesi vefat etmiştir...

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Sabah tekrar görünce konuyu ne çabuk bir yıl geçti diye düşünmüştüm, konuya yazmakla yazmamak arasında kaldım acıyı hatırlatmamak için, yazmadım dua ettim... Şimdi konuyu ana sayfada görünce içim bi tuhaf oldu...

Rabbim, tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah.

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
341
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Bir annenin babanın en büyük mirası ne mal ne mülk.En büyük mirası vatana millete hayırla yetiştirdiği evladıdır.
Şehnaz teyzemizin ruhu şad olsun,biz yetiştirdiği evladından razıyız.Allah da ondan razı olur inşallah...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Konuyu görünce ilk iş konu açılış tarihine bakmak oldu. Sebebi ise farklı bir konuda da yazılmıştı vefatı biliyordum. Bu konu hangisi diye hemen tarihe baktım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sabah tekrar görünce konuyu ne çabuk bir yıl geçti diye düşünmüştüm, konuya yazmakla yazmamak arasında kaldım acıyı hatırlatmamak için, yazmadım dua ettim... Şimdi konuyu ana sayfada görünce içim bi tuhaf oldu...

Rabbim, tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah.
Ankaranın ayaz sabahında girmiştik şehre hocam, hava daha karanlıktı, gün ağarmamıştı. İyileşip dönecek diye götürdüğümüz Ablamızın evinde, artık bilinci de kapalıydı, seslenince gözünü açıyor ancak hiç tepki vermiyordu. Zaten bize haber verme sebepleri de durumunun kötüye gitmesiydi zira doktorlar da yapacak bir şey olmadığını söylüyordu. Tekrar hastaneye götürdük ambulans aracılığı ile. Son nefesini orada verdi rahmetli.

Hiç bir insanın annesini, aile fertlerini, daha doğrusu hiç bir insanın hiç bir insanı o şekilde nefes alamıyorken görmesin isterim.

Son nefes dedikleri şeyi hayatımda ilk defa gördüm. Demek ki öyle oluyormuş, kesik kesik, kısa kısa..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Bir annenin babanın en büyük mirası ne mal ne mülk.En büyük mirası vatana millete hayırla yetiştirdiği evladıdır.
Şehnaz teyzemizin ruhu şad olsun,biz yetiştirdiği evladından razıyız.Allah da ondan razı olur inşallah...
Rabbim sizlerden de razı olsun ?

Geri
Üst Alt