Rabbim tümünün mekanını cennet eylesin. ?Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Adem Helvacı hocam. Bende hem anne ve babayı kaybetmiş birisi olarak acınızı anlıyor Rabbimden sabırlar diliyorum.
Ankaranın ayaz sabahında girmiştik şehre hocam, hava daha karanlıktı, gün ağarmamıştı. İyileşip dönecek diye götürdüğümüz Ablamızın evinde, artık bilinci de kapalıydı, seslenince gözünü açıyor ancak hiç tepki vermiyordu. Zaten bize haber verme sebepleri de durumunun kötüye gitmesiydi zira doktorlar da yapacak bir şey olmadığını söylüyordu. Tekrar hastaneye götürdük ambulans aracılığı ile. Son nefesini orada verdi rahmetli.Sabah tekrar görünce konuyu ne çabuk bir yıl geçti diye düşünmüştüm, konuya yazmakla yazmamak arasında kaldım acıyı hatırlatmamak için, yazmadım dua ettim... Şimdi konuyu ana sayfada görünce içim bi tuhaf oldu...
Rabbim, tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah.
Rabbim sizlerden de razı olsun ?Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Bir annenin babanın en büyük mirası ne mal ne mülk.En büyük mirası vatana millete hayırla yetiştirdiği evladıdır.
Şehnaz teyzemizin ruhu şad olsun,biz yetiştirdiği evladından razıyız.Allah da ondan razı olur inşallah...