Adem Helvacı'nın annesi vefat etmiştir...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu gün sene-i devriyesi güzel Annemin.

Babam erken vefat etti, Daha 50 sindeydi. Zamanında babasınıda kaybetmiş birisi olarak, Annem rahmetli olana kadar KAYIP neymiş bilmemişim.

Koca bir sene geçti gitti, telefonu halen telefonumda kayıtlı, halen şunları yazarken bile burnumun direkleri sızlıyor.

Halen bir konuda kafam takılırsa elim telefonuma gidiyor.

Anne Kereviz nasıl yapılırdı
Anne Ütü yaparken çift iz oldu
Anne ayağım ağrıdı ne süreyim

Keşke halen sorabiliyor olsaydım.

Birer Fatihanızı Merhume Şehnaz Helvacı dan esirgemezseniz minnettar olurum dostlar.

?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Allah rahmet etsin sevgili adem,1 yıl su gibi aktı gitti ,tabii sizlere sormak lazım "su gibi" mi aktı,zor hemde çok zor ,kendimden biliyorum ,ben annemin ölümünden yıllar sonra "annemi istiyorum" diye hüngür hüngür ağlamışım ,hanım teselli etmiş ,hiç hatırlamıyorum inan.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Allah rahmet etsin sevgili adem,1 yıl su gibi aktı gitti ,tabii sizlere sormak lazım "su gibi" mi aktı,zor hemde çok zor ,kendimden biliyorum ,ben annemin ölümünden yıllar sonra "annemi istiyorum" diye hüngür hüngür ağlamışım ,hanım teselli etmiş ,hiç hatırlamıyorum inan.
Şehnaz Sultan bende çok ayrıydı abim.

Annem, Arkadaşım, dert ortağım, sır küpüm, akıl hocam, Din danışmanım, Kültür yumağım, her şeyimdi o benim.

Çok ciddi Fenerbahçeliydi, Sıkı bir Formula takipçisiydi, Schumaer hayranıydı bana da çok benzetirdi rahmetli. Tabi benim saçlar halen sarı iken.
Fenerin sadece Futbol değil, Basketbol Voleybol takım oyuncularına kadar bilirdi.

Aslında annem için geçen sene bir yazı yazmıştım forumda, bulup okumaya cesaret edemedim..

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Bu gün sene-i devriyesi güzel Annemin.

Babam erken vefat etti, Daha 50 sindeydi. Zamanında babasınıda kaybetmiş birisi olarak, Annem rahmetli olana kadar KAYIP neymiş bilmemişim.

Koca bir sene geçti gitti, telefonu halen telefonumda kayıtlı, halen şunları yazarken bile burnumun direkleri sızlıyor.

Halen bir konuda kafam takılırsa elim telefonuma gidiyor.

Anne Kereviz nasıl yapılırdı
Anne Ütü yaparken çift iz oldu
Anne ayağım ağrıdı ne süreyim

Keşke halen sorabiliyor olsaydım.

Birer Fatihanızı Merhume Şehnaz Helvacı dan esirgemezseniz minnettar olurum dostlar.

?
Mekanı cennet olsun.

Geri
Üst Alt