Adana'da 5 Ölü....

crysannche Çevrimdışı

crysannche 

Yeni Üye
8 Mar 2018
35
50
Adananın Karataş İlçesine bağlı Tabaklar köyu yakınlarına balık avlamak icin giden 5 arkadas kaldıkları cadırda ısınmak icin yaktıkları ateşden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetmişlerdir. Rabbim rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz.....
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Çadır içerisinde hiç mi hava alamamış acaba ortam. :alala

Ölüm hr türlü kötü ama bunlar da göz göre göre ölüm be abim, Allah rahmet eylesin hepsine. Rabbım taksiratlarını af eylesin.
 
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,289
64
Büyük ihtimal "nasılsa çadır,heryerden hava alıyor" diye düşünmüşlerdir.Allah geride kalanlara sabır versin...
 
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Allah geride kalanlarına sabırlar versin, kimse böyle olacağını düşünmemiştir elbette, çok zor bir durum, mekanları cennet olsun.

kış başında sanayide bir arkadaşın yanına uğradım hem arabanın ufak bir sıkıntısına bakacaktık hemde 2 lafın belini kırarız dedik. bal köpüğü rengi bir linea geldi abi işim acele hastaneye gideceğim vs... benimde acelem yok bak sen dedim arkadaşa. dükkana doğru geri geri parketti aracı çalışır vaziyette , bende soba başında bekliyorum neyse hafif bir koku geliyor ama aklımıza gelmedi soba kokuyordur diyoruz arkadaşta tezgahta parçayı sökmüş bakıyor , 3-5 dakika sonra hanım aradı telefonla konuşmak için dışarı çıktım geldiğimde içerideki koku çok belirgindi arkadaş sersemlemiş zehirlendi zehirlenecek. arabayı istop ettik kapıyı açtık havalandırdık gittim 2 tane ufak paket yoğurt aldım onları yedik falan derken ucundan kıyısından döndük sanırım.

bu tarz zehirlenmelerde özellikle karbonmonoksit ve diğer zehirli gazlarda belirgin bir koku olsa bile kesinlikle hissetmiyorsunuz. usul usul zehirleniyorsunuz ve zehir duyuları köreltiyor belkide durumun farkına vardığın anda çok geç kalınmış oluyor. benim birkaç dakika dışarı çıkıp içeri girdiğimde aldığım kokuda böyleydi, oysa içeride aynı koku çok az geliyordu.
 
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,289
64
newrophat newrophat ,
Allah korumuş,evet kokunun içindeyken anlamıyor insan,verilmiş(verilecek) sadakanız varmış doğrusu,halletseydin bari hemen.
 
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
newrophat newrophat ,
Allah korumuş,evet kokunun içindeyken anlamıyor insan,verilmiş(verilecek) sadakanız varmış doğrusu,halletseydin bari hemen.

Türk usulü yoğurt yedik hemen halletmemiz böyle oldu :) kokuyu çok hafif aldık aslında ama araba rolantide olduğu için sanırım bariz bir koku yoktu birde sanayi ortamı soba vs... olayı çözene kadar sakata gelebilirdik. normalde dikkatli birisiyimdir ama kendi kontrolün dışındaki olaylarda elden birşey gelmiyor çoğu zaman. Allah hepimizi kazadan beladan korusun sevdiklerimize bağışlasın.
 
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
16,258
crysannche crysannche, Allah rahmet eylesin.

gecenlerde firtana beklenen havada
kurekli kayikla balik avina cikan grup alabora olacakti.
erken farkettik ic limanda sahil guvenlige aldirdik adamlari.
tedbiri elden birakmamak gerek.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri