Allah geride kalanlarına sabırlar versin, kimse böyle olacağını düşünmemiştir elbette, çok zor bir durum, mekanları cennet olsun.
kış başında sanayide bir arkadaşın yanına uğradım hem arabanın ufak bir sıkıntısına bakacaktık hemde 2 lafın belini kırarız dedik. bal köpüğü rengi bir linea geldi abi işim acele hastaneye gideceğim vs... benimde acelem yok bak sen dedim arkadaşa. dükkana doğru geri geri parketti aracı çalışır vaziyette , bende soba başında bekliyorum neyse hafif bir koku geliyor ama aklımıza gelmedi soba kokuyordur diyoruz arkadaşta tezgahta parçayı sökmüş bakıyor , 3-5 dakika sonra hanım aradı telefonla konuşmak için dışarı çıktım geldiğimde içerideki koku çok belirgindi arkadaş sersemlemiş zehirlendi zehirlenecek. arabayı istop ettik kapıyı açtık havalandırdık gittim 2 tane ufak paket yoğurt aldım onları yedik falan derken ucundan kıyısından döndük sanırım.
bu tarz zehirlenmelerde özellikle karbonmonoksit ve diğer zehirli gazlarda belirgin bir koku olsa bile kesinlikle hissetmiyorsunuz. usul usul zehirleniyorsunuz ve zehir duyuları köreltiyor belkide durumun farkına vardığın anda çok geç kalınmış oluyor. benim birkaç dakika dışarı çıkıp içeri girdiğimde aldığım kokuda böyleydi, oysa içeride aynı koku çok az geliyordu.