Adem Helvacı Süper Üye Puan 113 Çözümler 1 Katılım 17 Şub 2017 Mesajlar 24,294 Yaş 53 Adem Helvacı 6 May 2018 #15 Umut Barış' Alıntı: O site için tez yazmak lazım abi. Kapalı çarşı gibi orası. Ya da metrobüs durağı. Genişletmek için tıkla ... Sen yazınca gidip okudum biraz, SAMSUNG MU7400 aldırdıkları birisi gelmiş ''Zararımı karşılayın tv çöp çıktı'' diyor
Umut Barış' Alıntı: O site için tez yazmak lazım abi. Kapalı çarşı gibi orası. Ya da metrobüs durağı. Genişletmek için tıkla ... Sen yazınca gidip okudum biraz, SAMSUNG MU7400 aldırdıkları birisi gelmiş ''Zararımı karşılayın tv çöp çıktı'' diyor
Umut Barış Vip Üye Puan 113 Çözümler 2 Katılım 23 Kas 2017 Mesajlar 21,994 Umut Barış 6 May 2018 #16 Ado' Alıntı: Sen yazınca gidip okudum biraz, SAMSUNG MU7400 aldırdıkları birisi gelmiş ''Zararımı karşılayın tv çöp çıktı'' diyor Genişletmek için tıkla ... Zamanında benzerini ben de yazmıştım. Adam sözüm ona okul okumuş, onun yanlışı yüzünden elektrik motorunu yakmıştım.
Ado' Alıntı: Sen yazınca gidip okudum biraz, SAMSUNG MU7400 aldırdıkları birisi gelmiş ''Zararımı karşılayın tv çöp çıktı'' diyor Genişletmek için tıkla ... Zamanında benzerini ben de yazmıştım. Adam sözüm ona okul okumuş, onun yanlışı yüzünden elektrik motorunu yakmıştım.