belen51' Alıntı:Ben LG sirius smart ile Panasonic arasında kalmıştım. LG 2200 Lira Panasonic 1895 lira idi Panasonic aldım.
Arkadaşım Mission ve ue serisi panasonic klimaların iç ünite plastikleri dandik. Her ikisi çıt kırıldım . Bakın Mission modelinin ısıtma yada soğutması dan şikayet yok. Ancak panasonic ana kompresör üreticisi olmasına rağmen ethera ve farklı modellerinde şikayetler var. Sizin bunları bildiğinize eminim..alighieri' Alıntı:Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Mission ın kağıt üzerindeki verileri Panasonic ten iyi duruyor. Panasonic sadece ısıtma gücü bakımından bir adım önde sanki. Her ikisinde de dış ünite sesi bakımından şikayet var sanırım sadece. Panasonic sadece kompresor için 5 yıl geri kalan parçalar için 2 yıl garanti veriyor mission tüm parçalar için 2 yıl garanti veriyor değil mi arkadaşlar? @ warrior33 her ikisi de iyi ama ben mission derim demişsiniz sebebi nedir acaba?
belen51' Alıntı:Dış ünite kocaman 9000 BTU en yüksek devirde çalışırken bile kulağınızı yaklaştırın ses yok
Sota' Alıntı:Arkadaş dh de hem mbirola hem bizlere çakal dediğ halde gelmiş buraya gene ses çıkarmamışız.
Şahsen yaptığım takipte buradan mbirolun forumuna giden konusunuda okuduğunu gördüm. Galiba kurallarımız hoşuna gitmedi birde yapılan kısa açıklama.
Sanırım insanoğlu kendisini kral sanıyor yada niyetler iyi değil. Yada klavye rahatlığı. Göz göre göre haksızlık eden insanları anlamak zor.
Sayın belen51 memnuniyetinize bir şey dediğim Yok ancak Panasonic in en alt klimasını da ballandırarak övüp anlatmanız çok yanlış. Memnuniyet ayrı yönlendirme ayrı. Kaldırın bir kafanızı bakın Panasonic in en alt sınıfından çok şikayetçi olanlar var. Panasonic den Ethera harici klima alınmaz artık. Para olduktan sonra adam gibi çok klima var. Panasonic in en alt modeline parayı verene kadar adam gibi Midea var Alarko var. Hadi diyelim en alt modelini kullanıcı aldı memnun kalmadı. Parasını siz mi vereceksiniz? Siz mi karşılayacaksınız? Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi bırakın lütfen.belen51' Alıntı:Üslubunu bu bil konuş. Burası paylaşım sitesi ben memnunum. Almayı düşünen arkadaş hangi ilde onu bile bilmiyorum. Yada burada ben size satayım diye bir yazım varmı ???? Fotosunu koyduğum klima yatak odamdaki klima . Siz galiba Panasonic satmayan klima bayisiniz . İyi yorum yazınca satıcı oluyor kötü yazınca kullanıcı oluyor size göre. Panasonic klima gördünüzmü hiç. Yada kullandınız mı. ???? Burada yalan yanlış kötüleseydim bana inanır mıydınız. ???
Birde memnun olmayan arkadaşların kliması vakumlama yapılmamış. Servis hatası.....
warrior33' Alıntı:Arkadaşım Mission ve ue serisi panasonic klimaların iç ünite plastikleri dandik. Her ikisi çıt kırıldım . Bakın Mission modelinin ısıtma yada soğutması dan şikayet yok. Ancak panasonic ana kompresör üreticisi olmasına rağmen ethera ve farklı modellerinde şikayetler var. Sizin bunları bildiğinize eminim..alighieri' Alıntı:Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Mission ın kağıt üzerindeki verileri Panasonic ten iyi duruyor. Panasonic sadece ısıtma gücü bakımından bir adım önde sanki. Her ikisinde de dış ünite sesi bakımından şikayet var sanırım sadece. Panasonic sadece kompresor için 5 yıl geri kalan parçalar için 2 yıl garanti veriyor mission tüm parçalar için 2 yıl garanti veriyor değil mi arkadaşlar? @ warrior33 her ikisi de iyi ama ben mission derim demişsiniz sebebi nedir acaba?
[emoji116] [emoji116]
[emoji116] [emoji116] [emoji116] [emoji116]
Ayrıca güzelim Panasonic'i Türkiye'de mahvettiler Distribütör ayağına