ACER Garanti Süreci Ve Değişim Hakkı

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,981
Asus gerçekten asus kesinlikle ama kesinlikle acer yanında bilgisayar değil.
ASUS'un da TUF serilerinde sorunlu üretimleri oldu hocam geçmişte.
Acer'ın Nitro'larını şahsen beğeniyorum ama malının arkasında durmadıkça bir anlam kalmıyor tabi ki.
Bir de eskiden ASUS'a Çizgi Elektronik bakıyordu, onun da farkı vardı. İşini adam gibi yapan firmaydı.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
ASUS'un da TUF serilerinde sorunlu üretimleri oldu hocam geçmişte.
Acer'ın Nitro'larını şahsen beğeniyorum ama malının arkasında durmadıkça bir anlam kalmıyor tabi ki.
Bir de eskiden ASUS'a Çizgi Elektronik bakıyordu, onun da farkı vardı. İşini adam gibi yapan firmaydı.
Lenovo ideapad 3'ü sene kullandım sorunsuzdu, bu yeni Lenovo Loq serileri anakart problemliymiş, 3 sene önce de Asus laptoplar anakart problemliydi hatta arkadaşım anakart bekledi benim aceri beklemem gibi.

Yani sorunsuz marka/firma yok, biraz araştırmak, ihtiyacını bilmek ona göre almak gerekiyor bir noktada. Asus çok kullanıcı dostu bir laptop yapmış.

O dediğiniz Nitro'lardan alacaktım ilk. 330W adaptörü görünce hiç ellemedim bile bilgisayara. 330W adaptör ile Laptop aynı ağırlıktaydı neredeyse.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
330 Watt adaptörün öyle olması normal.
Çift adaptörlü üst segment cihazlar da var :)
olsun olsun da, Acer nitro şöyle, ryzen ve 4060 modellerde de 330w adaptörle geliyor, tamamen saçmalık. Ucuza kaçma, kafa ağrıtmama. Düşüncesizlik, detaysızlık. 330W çekmesi için i9 + 4070 filan olması gerekiyor cihazda.

Geri
Üst Alt