ACER Garanti Süreci Ve Değişim Hakkı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,398
Acer'i her gün ariyordum, parça siparişi geçişmiş diyorlardı. 16 aralık akşamı 9 gibi acerden ingilizce bir mail geldi, cihazınız hazırdır diye. Ertesi gün kayıt numarasından baktım hala değişen bir şey yoktu ama aceri aradığımda cihaz hazır dediler. Şu an cihazımı kullanıyorum hiçbir problem yok. Allah kimseye yaşatmasın.

Kesinlikle cihazın onarım durumunu takip edemiyorsunuz, alalı 2 gün oldu hala takip numarasında işlemler devam ediyor yazıyor.
teknoloji firması ama altyapı yetersiz :bilmiyom

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
teknoloji firması ama altyapı yetersiz :bilmiyom
Yeni servis değişikliğine gidilmiş, Teknoser firması bakıyor, Asus-Acer-HP ve HP-Canon yazıcılar Projeksiyonlar filan hepsi bir yerde. Cihazı alalı 3 gün oldu hala teknoser sisteminde işlemlere başlanmıştır olarak gözüküyor. Acer'de de öyle bir sistem yok arayıp öğrenmen gerekiyor. Acer Globaldan mail gelmese haberim olmayacak

Son düzenleme:
Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
Bugün Lenovo ile Aceri takas ettiğim adama geri gidip ASUS Tuf gaming F16 ile değiştirdim

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
7K verdim üstüne

Acer RTX4060 7735hs iken Aldığım asus RTX4050 140w core 5 210h

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
4060'tan 4050'ye neden düştünüz ki?
ASUS'a Yükseldim diyelim. 65 inch Vestel mi 50 inch LG mi diye sorsalar sizin cevabınız ne olur?

Extra olarak o eski bilgisayara 16GB DDR5 ram eklemesi yapmıştım onu da verdim o şekilde, 10k üste istemişti 7kya o şekilde anlaştık. Bunda 8+8 şeklinde yer yoktu, elimdekileri satıcam edicem ram takıcam hiç uğraşmaya mecalim kalmadı üstad.

Acer yeni anakartta bios adını ANV15-41 yerine AN15-41 yaptığı için kendi uygulaması bilgisayarı tanımıyordu. Her bilgisayar açıldığında kayıt defterinden adını değiştirecek komut yazarak kullanıyordum. Fan sesinden kafayı yemek üzereydim. Klavyenin aralarından gelen fanın üflediği havadan dolayı elim üşüyordu ama fan kapanmıyordu.

Kesinlikle stabilite sorunları vardı.

Asus gerçekten asus kesinlikle ama kesinlikle acer yanında bilgisayar değil.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,398
ASUS'a Yükseldim diyelim. 65 inch Vestel mi 50 inch LG mi diye sorsalar sizin cevabınız ne olur?

Extra olarak o eski bilgisayara 16GB DDR5 ram eklemesi yapmıştım onu da verdim o şekilde, 10k üste istemişti 7kya o şekilde anlaştık. Bunda 8+8 şeklinde yer yoktu, elimdekileri satıcam edicem ram takıcam hiç uğraşmaya mecalim kalmadı üstad.

Acer yeni anakartta bios adını ANV15-41 yerine AN15-41 yaptığı için kendi uygulaması bilgisayarı tanımıyordu. Her bilgisayar açıldığında kayıt defterinden adını değiştirecek komut yazarak kullanıyordum. Fan sesinden kafayı yemek üzereydim. Klavyenin aralarından gelen fanın üflediği havadan dolayı elim üşüyordu ama fan kapanmıyordu.

Kesinlikle stabilite sorunları vardı.

Asus gerçekten asus kesinlikle ama kesinlikle acer yanında bilgisayar değil.
bir şeyden tiksinince gözün hiçbir şey görmez :ok

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
Kesinlikle o şekilde. Asus gerçekten makine yapmış. Her şeyiyle çok detaylı ve kullanıcı dostu.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
aynen öyle, o kadar güzel detaylar yapmışlar ki, cihazdaki tasarım detayları çok güzel. İnsanların neden iphone'a yöneldiğini anlıyorum, son kullanıcı dostu cihaz ilk başta insan psikolojisini düzeltiyor.

Acerde her şey ama her şey sorundu. Servis hadi bios yazamadı anlarım da, bilgisayarın adını nasıl yanlış giriyorsunuz be kardeşim ya

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,398
aynen öyle, o kadar güzel detaylar yapmışlar ki, cihazdaki tasarım detayları çok güzel. İnsanların neden iphone'a yöneldiğini anlıyorum, son kullanıcı dostu cihaz ilk başta insan psikolojisini düzeltiyor.

Acerde her şey ama her şey sorundu. Servis hadi bios yazamadı anlarım da, bilgisayarın adını nasıl yanlış giriyorsunuz be kardeşim ya
Bu zamana kadar asus donanım hiç almadım. Umut Barış Umut Barış bana gündelik işler için pc toplarken kart Asus TUF B650 seçtik laaa kart bir geldi buram buram kalite kokuyor :kiskis
Eyy Asus TR özel fiyatlandırma yapta rahatça rog olmasada TUF serisinden makina toplayalım :hihi

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,008
10 sene önce asus anakartımı USB ye bağlı bir şeyi lehim yaparken lehim makinesinin rezistansı kopup anakarta 220v gitmişti, garanti anakartı tamir etmişti. Aradan 3 sene geçtikten sonra fark ettim ki mosfetlerin üzerindeki soğutucuyu takmamışlardı. 3 sene sonra mail attım ve adresime o soğutucuyu ücretsiz şekilde yolladılar. Anakarttan da çok memnundum ekran kartından da.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,398
10 sene önce asus anakartımı USB ye bağlı bir şeyi lehim yaparken lehim makinesinin rezistansı kopup anakarta 220v gitmişti, garanti anakartı tamir etmişti. Aradan 3 sene geçtikten sonra fark ettim ki mosfetlerin üzerindeki soğutucuyu takmamışlardı. 3 sene sonra mail attım ve adresime o soğutucuyu ücretsiz şekilde yolladılar. Anakarttan da çok memnundum ekran kartından da.
Birde şu açıdan bak, Adamlar termal dağılımı öyle yapmış ki mosfetler 3 sene boyunca soğutucu olmadan çalışmış :kiskis

Geri
Üst Alt