Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
A101 ile iletişime geçtim ürünü teslim almadan gönderdiğiniz için para iadesi yapılır falan dediler önce sonra ısrar edince doğrusunun gönderilmesi için talep oluşturucağım dedi müşteri temsilcisi ama bana söylediği şey kısaca sipariş ekibi bunu ciddiye alıp da umursamaz paranızı iade ederler tarzındaydı. Bu yüzden A101 online dan ürün almayın aldırmayın diyorum. 50UHL650 alan herkese 50UHL670 gittiğini en azından üst mercilere iletirse durumun incelenmesini istedim müşteri temsilcisinden umursamadı beni resmen 10larca kişiyi dolandırdılar. Ayrıca A101 online ile Perakende tamamen ayrı kurumlar mış ortak stok yada isteğe göre mağazaya falan getirme diye bir şey de yok kısaca uzak durun.
Birde mağazalarda kaldıysa oradan almak istiyorum ama stoğu nasıl sordururum bilmiyorum stok bilgisi alan arkadaşlar nasıl aldığını söylerse sevinirim sitelerindeki iletişim bölümündeki Kayseri bölge müdürlüğü numarasını aradım ama açmadılar.
Birde mağazalarda kaldıysa oradan almak istiyorum ama stoğu nasıl sordururum bilmiyorum stok bilgisi alan arkadaşlar nasıl aldığını söylerse sevinirim sitelerindeki iletişim bölümündeki Kayseri bölge müdürlüğü numarasını aradım ama açmadılar.