satışta değil dimi bu cihaz
ulaa ?
mobilden açınca direk resim gibi geldi gözüme, sen söyleyince dikkat ettim.
Adem abi dahilinde kusuruma bakmayın, emekleri görmezden gelmiş gibi oldum bi an ?
Teşekkürler hocam , videoyu izledim bluetooth yokmuşa101 online satışta var ama mağazalarda durum nedir bilmiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
JVC modeli için bim in müşteri hizmetlerini arayıp stok sorabilrisiniz. 1 hafta önce kurtuluş bim de vardı cihaz depoda.Almayı düşünüyorum bu tv yi, toshibanın kendi sitesinde uhd upscaler var diyor. HDR10 Dolby Vision da cabası. Fakat aklıma takılan birkaç soru:
Pixellence dedikleri yok one oluyor?
230 serisi anakart varken bu model alınır mı? Farkları nedir?
JVC LT-55VU6905T ile arada kaldım, benzer özellikte 230 anakart kullanıyor fakat upscaler felan var mı bilmiyorum. Hangisi alınır?
SD ve HD kanalları hangisi daha iyi gösterir?
Jvc mi kullanıyorsunuz? Açılıp kapanma sorunu var mı? Birçok kişi bahsetmis.JVC modeli için bim in müşteri hizmetlerini arayıp stok sorabilrisiniz. 1 hafta önce kurtuluş bim de vardı cihaz depoda.
yorsunuz? Açılıp kapanma sorunu va
Yok kullanmıyorum almaya niyetlendim ama yakın bir yerde kalmamıştı stoğu.Jvc mi kullanıyorsunuz? Açılıp kapanma sorunu var mı? Birçok kişi bahsetmis.
bu tv 100hz değil.buyurun burdan bakın .ve tv nin satışı REVİZYONLU olarak .buna dikkat edin.JVC LT-50K880 bu tv merak ediyorum donanimsal 100 hz panel deniyor fiyatida cok uygun ado hocam bu tv hakkinda bilginiz varmi bakabilirmisiniz
revizyonu açar mısınız?bu tv 100hz değil.buyurun burdan bakın .ve tv nin satışı REVİZYONLU olarak .buna dikkat edin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yenileme hızı(gerçek)50 yazıyor..
onarım görmüş cihazlar.revizyonu açar mısınız?