101 TL üstü kargo ücretsiz hocam. Mağazadan teslim yok galiba
+1Harika bir hareket olmuş, mağaza mağaza ürün kovalamaya gerek kalmadı. Hem takibi hem de alması kolay olacak
Şok ta da vardı daha önce reklamlarda görmüştüm. Şimdi A101 de açtığına göre Bim en kısa sürede ayak uyduracaktir.
Hoşçakalın bakkal amca, kendine iyi bak Rüstem dayı
Bu marketleri bu kadar insan hayatına sokana da bu çeşitlilikte selam olsun...
Evet tabi ki yazdım.Merhaba. A101'in geri bildirim veya iletişim bölümünden gördüğünüz eksiklikleri bildirin derim.
Kargo seçeneği yoktu.Aras kargo ile sorunsuz geldi.Daha yeni olduğu için gelişecektir diye düşünüyorum. Migros'un sanal marketindende sürekli alışveriş yaparım , ilk zamanlar çok yavaştı , ürünler ya eksik geliyodu yada başka ürün geliyodu. Zamanla oturttular şimdi aksamayan bir yapısı var Migros sanal marketin. A101'inde zamana ihtiyacı var bu sektörde bence.
Alışveriş yapmışsınız hocam , kargo seçenekleri neler acaba ? Dilediğin şirketi seçebiliyomusun , yoksa anlaştığı kargo şirketi bir tane mi ?
Mağazadan ücret iadesi yapıyorlar mı acaba?Malesef arkadaşlar büyük hayal kırıklığı yaşadım A101 alışverişimden. 16 GB sandisk 3.0 OTG flash disk aldım.Sıradan usb 2.0 otg olmayan bir ürün geldi. Şimdi iade falan diyeceksiniz ama uğraşamam.Ayrıca dışardan çok belli değildi diye ambalajını da yırtıp açtıktan sonra gördüm zaten.
Klavye mouse setide aldım o sorunsuz ama ambalajı çok yıpranmıştı.Sanki depolarda ordan oraya atılmış gibi.
Yok dun aksam alacaktim tam saat 9a geliyodu kapatacaklar zaten yarin alirim dedim. Zammi aldik bugunI ikuru, sen a 101 den almıştın dimi tv ?