Güle güle kullanınBenim aldığım TV geldi (55v5B63DT) montajı yapıldı. Aldığım askı aparatı ile duvara taş gibi oldu. tavsiye ederim () Televizyonu da gayet başarılı buldum..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Güle güle kullanınBenim aldığım TV geldi (55v5B63DT) montajı yapıldı. Aldığım askı aparatı ile duvara taş gibi oldu. tavsiye ederim () Televizyonu da gayet başarılı buldum..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Askı aparatı yok o zaman ekstra oluyor anladığım kadarıyla benim se bugün kurmaya gelecekler ilk izlenimleriniz neler acaba bende merak ediyorumBenim aldığım TV geldi (55v5B63DT) montajı yapıldı. Aldığım askı aparatı ile duvara taş gibi oldu. tavsiye ederim () Televizyonu da gayet başarılı buldum..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Birde kuruluma gelen servis tvde güncelleme ayar falan yapıyor muBenim aldığım TV geldi (55v5B63DT) montajı yapıldı. Aldığım askı aparatı ile duvara taş gibi oldu. tavsiye ederim () Televizyonu da gayet başarılı buldum..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mb230 ana kartlar otomatik güncelleme alıyor.Birde kuruluma gelen servis tvde güncelleme ayar falan yapıyor mu
televizyon görünte ve ses olarak gayet başarılı. Olumsuz bir durum olmadı. Ürün 2020 üretim olduğu için güncel yazılıma sahipmiş.Birde kuruluma gelen servis tvde güncelleme ayar falan yapıyor mu
Teşekkür ederim, peki bu tvye yayınladığınız yazılımlardan ilave birşeyler katabilir miyim?Mb230 ana kartlar otomatik güncelleme alıyor.
Menü ayarlar diğer ayarlar yazılım güncelleme , yazılım ara dediğinizde güncel sürüm yüklüyor
servis le görüşün elinizdeki fotoyu gönderin onlar ilgiliyerlere durumu iletirler.Teşekkür ederim, peki bu tvye yayınladığınız yazılımlardan ilave birşeyler katabilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tvde bu şekilde siyah bir nokta var servis kurarken evde değilim ne yapmam gerek![]()
Gule gule kullaninMerhaba, tv yi bir haftadır kullanıyorum. Futbol maçı izlerken yeşil alanlarda dalgalanma oluyor. Renkler çok keskin bunun bir çözümü var mıdır ayarlardan yapabileciğim birşey ?
Hayırlısı olsun ?11 Şubat 2021 tarihinde A101den aldım. 18 Şubat'ta vestel tarafından getirilip, kurulum yapıldı. TV iyi çıktı. Temiz panel. Ölü piksel yok. Direct Led olduğu için ışık sızması da yok. Renkler iyi. Mağazalardaki LG kalitesinde canlı renkleri. Ips panel olduğu için 10 20 dereceye kadar net görüntü sağlıyor. Ses harika çıkıyor ve volume 3e getirdim o bile yetiyor rahat duyuluyor. YouTube üzerinden 4k videolar izledim böyle netlik yok. Aşşağıya ürün görseli ekliyorum. Rastgele çektiğim için iyi olmayabilir ama fikir versin.
![]()
![]()
![]()
Hayırlı olsun.11 Şubat 2021 tarihinde A101den aldım. 18 Şubat'ta vestel tarafından getirilip, kurulum yapıldı. TV iyi çıktı. Temiz panel. Ölü piksel yok. Direct Led olduğu için ışık sızması da yok. Renkler iyi. Mağazalardaki LG kalitesinde canlı renkleri. Ips panel olduğu için 10 20 dereceye kadar net görüntü sağlıyor. Ses harika çıkıyor ve volume 3e getirdim o bile yetiyor rahat duyuluyor. YouTube üzerinden 4k videolar izledim böyle netlik yok. Aşşağıya ürün görseli ekliyorum. Rastgele çektiğim için iyi olmayabilir ama fikir versin.
11 Şubat 2021 tarihinde A101den aldım. 18 Şubat'ta vestel tarafından getirilip, kurulum yapıldı. TV iyi çıktı. Temiz panel. Ölü piksel yok. Direct Led olduğu için ışık sızması da yok. Renkler iyi. Mağazalardaki LG kalitesinde canlı renkleri. Ips panel olduğu için 10 20 dereceye kadar net görüntü sağlıyor. Ses harika çıkıyor ve volume 3e getirdim o bile yetiyor rahat duyuluyor. YouTube üzerinden 4k videolar izledim böyle netlik yok. Aşşağıya ürün görseli ekliyorum. Rastgele çektiğim için iyi olmayabilir ama fikir versin.