Televizyonu daha detaylı inceleme fırsatı buldum. Düzeltme yapayım 1gb ram 8gb rom var.Cihazı açarken geç açılmalar ve azda olsa donmalar oluyor. Android multimedya kısmı 7.1.1 sürüm ve 1gb ram olmasına rağmen beni tatmin etti.İp tv, tarayıcı gibi uygulamaları rahat çalıştırıyor kasma donma yapmıyor.Kanal listesini düzenlemeye rağmen kendi kendine sıralamalarda değişmeler oluyor.Tkgs ayarındandır dedim tkgs ayarlarını aradım öyle birşeye rastlamadım.Sistem kurulum ayarlarını ve düzenini hiç beğenmedim pratik değil karışık.Gelelim ekran kalitesine ve problemlerine.Görüntü normalde iyi ama sunny sen bu işi bilmiyorsun kapat fabrikayı git fasonculuk yap montaj berbat aşırı ışık hüzmeleri var.Tv ayarlarından arka ışık ayarını maksimum yapıp beyaz görüntü açtım ve karşıma bütün ledler ortaya çıktı.Bu kadar berbat iş yapıp nasıl batmadın şaşırtıcı.Özetlersem almaktan vazgeçtim ve buradaki almayın tavsiyelerinin doğruluğunu tecrübe ederek görmüş oldum.Bütçe varsa lg samsung bütçe yoksa vestel garantili tv+android box ile devam.Burada emek verip zaman ayırıp insanları bilinçlendirip yardımcı olan başta adem usta ve diğer ustalara kendi adıma teşekkür ederim.