- 23 Kas 2017
- 20,972
Abim konudan o kadar uzağım ki, Google da raja koduri kimdir diye yazma gereği duydum
Abim konudan o kadar uzağım ki, Google da raja koduri kimdir diye yazma gereği duydum
Hem şaşırdım hem sevindim sevgili AşkınMerhabalar benim seg marka LE32SAT227-B Plus model tv ile ilgili ufak bir çalışmam oldu tv yi söküp lan baglantısı soketi lehimledim lakin tv de internet baglantı özelligi olmadıgı için yeni yazılım yüklemek istedim bana yardımcı olursanız bu konuda gerçekten çok sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar benim seg marka LE32SAT227-B Plus model tv ile ilgili ufak bir çalışmam oldu tv yi söküp lan baglantısı soketi lehimledim lakin tv de internet baglantı özelligi olmadıgı için yeni yazılım yüklemek istedim bana yardımcı olursanız bu konuda gerçekten çok sevinirim
Hem şaşırdım hem sevindim sevgili Aşkın
Tvnin kartı nedir bu arada merak ettiğimden soruyorum,sadece soket ile iş bitiyormu acaba,yani onun bağlantıları,desteği (donanım olarak) yeterlimidir ki ama tebrik ederim doğrusu
Selamun aleykum kardaş bana yardımcı olabilirmisin şimdi ben vestel den ürün var ürünün adı techwood bu son Bir hafta dan beri youtube giremiyorum ve wifi de çalışmıyor bana yardımcı olurmusunuz beyler daha dogrusu ne yapmalıyım
Ben o panelleri çok seviyorum aslında lakin o led barları tasarlayan mühendis kardeşimizin de ellerinden sıkıyorum
Konu sadece o da değil, Bana göre tüm panellerde led barlara müdahale için dizayn değiştirmeleri gerekiyor.
sadece led bar değiştirmek için koca panelin paramparça edilip sel hücresinin kırılma riskinin üstlenilmesi yerine, Arka tarafa demonte bir blok uygulanıp barlar bunun üzerine monte edilip, arıza durumunda hücre bölümüne hiç dokunmadan sadece led barlar arkadan sökülerek de değişirilebilir olması lazım.
Kaldı ki yapılamayacak bir şey de değil.