9000₺'ye PS5 ve Disney+ İçin TV Tavsiyesi?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,483
İlk parti auo Va girdi. Sonradan giren partiler ads girdi. Olanlar dediğin gibi ADS kalmıştır ellerinde.
En azından IPS diye belirtseler güzel olurdu. Samsung'un yaptığı da saçmalık. Buradaki insan da para veriyor, kaç liraysa getir aynı kaliteyi. IPS olan panel acaba hangi firmanın? AUO'nun AMVA panelleri falan mı yoksa Samsung veya LG IPS mi? Ya da Innolux?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,219
En azından IPS diye belirtseler güzel olurdu. Samsung'un yaptığı da saçmalık. Buradaki insan da para veriyor, kaç liraysa getir aynı kaliteyi. IPS olan panel acaba hangi firmanın? AUO'nun AMVA panelleri falan mı yoksa Samsung veya LG IPS mi? Ya da Innolux?
Boe panelleri

X Çevrimdışı

xweser

Yeni Üye
7 Tem 2022
7
46
Samsungdan vazgeçtim. Vestel q9900 e döndüm. İnternetten alacağım ama büyük ihtimalle hangi panelle gelir a
İlk parti auo Va girdi. Sonradan giren partiler ads girdi. Olanlar dediğin gibi ADS kalmıştır ellerinde.
9000 serisi va panel demiştiniz başka konuda. Acaba bunun üretisi hakkında bilginiz var mı? Auo mu innolux mü?

emirhanshn58 Çevrimdışı

emirhanshn58

Yeni Üye
22 Şub 2021
27
31
Gözümle gidip incelemedim.
Servisi belirsiz onu diyeyim.
Anladım hocam.
Son olarak,Biraz borca girip bütçe yükseltmeyi düşündüm.

LG 50Nano866pa modeli hakkında bilginiz varmıdır ?
Özellikleri ilgimi çekti 120hz olması özellikle full konsol için kullanacağım için cazip geldi.

Dediğim gibi sadece konsol odaklı olacak TV yayını vs. izlenmeyecek arada bir Netflix vs.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,483
Anladım hocam.
Son olarak,Biraz borca girip bütçe yükseltmeyi düşündüm.

LG 50Nano866pa modeli hakkında bilginiz varmıdır ?
Özellikleri ilgimi çekti 120hz olması özellikle full konsol için kullanacağım için cazip geldi.

Dediğim gibi sadece konsol odaklı olacak TV yayını vs. izlenmeyecek arada bir Netflix vs.
Konsol işin içine giriyorsa IPS almayın bence.
VA panel bakın derim.
Samsung QLED varsa, VA panel olanları tabi, onlara bakın.

Geri
Üst Alt