teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,803
- 65
F1F2 yazılımını beğenmedim,yarın iyice test edeyim bakalımBenim verdiğim F1-230 zun alt versiyonudur ,ben yükseltip de vermiştim bunu sevgili memed3
F1F2 yazılımını beğenmedim,yarın iyice test edeyim bakalımBenim verdiğim F1-230 zun alt versiyonudur ,ben yükseltip de vermiştim bunu sevgili memed3
Denedim beğenmedim ustam. Senin paylaştığın yazılım güzel. Eline sağlık.Benim verdiğim F1-230 zun alt versiyonudur ,ben yükseltip de vermiştim bunu sevgili memed3
Evet,sildim pcden bendeDenedim beğenmedim ustam. Senin paylaştığın yazılım güzel. Eline sağlık.
F1 Spider ,bana göre de Dqcam'dan çok iyi, ceyceygsF1 v230 hangi marka hocam baya güzel beğendim. Dqcam dan iyi
Aynen,içi süper ,tabii şimdilik ,umarım kapatılmazArayüzü basit ve güzel. İçi daha da güzel Teşekkürler.
Hocam bende eskiden kullandığım yumatu IQ plus SD Cihaz var bi ara yazılım yüklerken tanberg şifre çözen yazılımda yüklemiştim ama kullanmadım acaba bahsettiğiniz olayı tanberg yazılımı tekrar yükleyip izleme şansımız varmı k......eyleri nerden bulacağızFuncam şart değil bu kanallar için,tanberg de çözüyor (dosya ile) ,ama uzatabiliyorsun funcamı ,bende ondan dedim zaten "öyle pahalı uydu alıcısı almanı istemem doğrusu" diye ,piko olduktan sonra fark etmez,ama 700 yeni seri,satıcıya da sorarsın "bunda 1 yıllık funcam varmı" diye ,kimi satıcı bitmiş serverli satıyor(muş), bu arada işlemci biliyorsun 6605s ,bunun için "kötüdür-fenadır" diyenlere kulaklarını tıka
SD cihaz olmaz artık Emre78Hocam bende eskiden kullandığım yumatu IQ plus SD Cihaz var bi ara yazılım yüklerken tanberg şifre çözen yazılımda yüklemiştim ama kullanmadım acaba bahsettiğiniz olayı tanberg yazılımı tekrar yükleyip izleme şansımız varmı k......eyleri nerden bulacağız
teraspy hocam 6605s için bir program hazırlamışsın onu indirdim.dün f1 v230 yazılımını açmaya çalıştım. boot.bin klasörünü açmıyor hocam hata veriyor.sebebi nedir acaba.program mı bozuk
teraspy hocam 6605s için bir program hazırlamışsın onu indirdim.dün f1 v230 yazılımını açmaya çalıştım. boot.bin klasörünü açmıyor hocam hata veriyor.sebebi nedir acaba.program mı bozuk
Ben tvden ayarlıyorum renkleri ,vestel 9090 tv,hdmi1 uyduya bağlı,renkelrde ona göre ayarlı ,bende sıkıntı olmuyor yaniDvb dosyası sıkıştırıldığından kumanda haritası değişmiyor maalesef.
Bir de yazılımda RGB/YUV444 seçeneği yok. Kontrast oranı yüksek olduğundan siyahlar çok siyah görünüyor ve karanlık sahnelerde hiçbir şey anlaşılmıyor.
Şimdi indirdim ,yazılımı çözdüm ve dvb ile oynayıp tekrar yükledim,bir sıkıntı çıkartmadı ,acaba sende bir hata olmasın ,biliyorsun bu yazılım GX6605-6605S içindir,diğer işlemciler için olmazteraspy hocam 6605s için bir program hazırlamışsın onu indirdim.dün f1 v230 yazılımını açmaya çalıştım. boot.bin klasörünü açmıyor hocam hata veriyor.sebebi nedir acaba.program mı bozuk
Bu yazılımın çözdüğü kanallarda SD yayın yapan yokmu bu yazılım next minix hd punto + s bu cihaza olurmu peki )SD cihaz olmaz artık Emre78
Hocam yok çözdüm yazılımı ama içindeki boot klasörü açamadım Windows sürümünden olabilir miŞimdi indirdim ,yazılımı çözdüm ve dvb ile oynayıp tekrar yükledim,bir sıkıntı çıkartmadı ,acaba sende bir hata olmasın ,biliyorsun bu yazılım GX6605-6605S içindir,diğer işlemciler için olmaz