müşteri hizmetleri ile görüştüm güç tasarruf modundan çıkarınca şimdilik düzeldi bende başka bir işlem yapmadım.
W
Winston bir de aklımdayken hard disk bağladığımda klasördeki videolardan en baştakini açıyorum diyelim her defasında aşağı ok tuşuna basıp bir sonraki video tuşuna ok yapıyorum kumandadan bunu hızlı tuşu yok sanırım
birde alternatif çözümler sundu
----
1. seçenek
Cihazın ses kısma tuşu ile güç tuşuna (Kilit Tuşu) aynı anda 7 saniye basılı tutmanızı rica ederim. Sonrasında cihaz yeniden açılacak ve manuel resetleme sağlamış olacağız. Endişeniz olmasın veri kaybı yaşanmayacaktır. Bu işlem sonrasında tekrardan kontrol edebilir misiniz?
2. seçenek
Bu durum yazılımsal veya kullanmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı olabilir bu sebeple öncelikle Ağ ayarlarınızı sıfırlayalım
Bu işlem ile kayıtlı wifi,bluetooth,nfc ve şebeke gibi ayarlarınız ve kayıtlı şifreleriniz silinir ancak cihazınızdaki verileriniz silinmeyecektir. Bu sıfırlama işlemini bizlere bağlanmış olduğunuz cihaz üzerinden yapıyorsanız görüşmemiz sonlanabilir ancak konu çözülmez ise tekrar bizlere bağlanıp durumu iletirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.
Şimdi birlikte sırasıyla;
Ayarlar
Telefon Hakkında
Sıfırla
Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla
Seçeneği üzerinden sıfırlama işlemi yapmanızı rica ederim.