Butateknoloji
Aktif Üye
- 23 Mar 2020
- 91
- 36
varmi bu cihazi alan ,bilgisi olan ,yorumlari olan
Dijitsu da var içinde,alan varsa görüş belirtirAwox, Dijitsu, Axen, Sunny, Woon, Sheen gibi markalara temkinli yanaşın, mümkünse yanaşmayın.
kimin urettigi nasil bilinmez.Bugün bimde gördüm. Awoxdan bence kalitelidir. Çünkü bim başını ağrıtmak istemez ? İhtiyacım veya imkanım olsa alırdım. Ama hala kendi başına mı yoksa kim üretiyor öğrenemedim.
Bugün bimde gördüm. Awoxdan bence kalitelidir. Çünkü bim başını ağrıtmak istemez ? İhtiyacım veya imkanım olsa alırdım. Ama hala kendi başına mı yoksa kim üretiyor öğrenemedim.
Herhangi bir beyazeşya satıcısına gidin bu fiyata 65 TV alamazsanız nete göre de uygun fiyat.. Ha 3700 normalde tabiki iyi para... Netten alınacaksa 1000 TL daha ekleyip vestel almak lazım o zaman.. Samsungu vs. hiç yazmıyorum.. Bu tvden alan kişi olursa burada inceleme yaparsa daha çok bilgi sahibi oluruz.. Ama hala kim üretiyor servisleri kim bilmiyoruz....3700 TL de az değil.
Sorunsuzca iade edebileceksek denemek isteyen alsın tabi.
Ama bir Samsung kalitesi olmayacağı belli.
Herhangi bir beyazeşya satıcısına gidin bu fiyata 65 TV alamazsanız nete göre de uygun fiyat.. Ha 3700 normalde tabiki iyi para... Netten alınacaksa 1000 TL daha ekleyip vestel almak lazım o zaman.. Samsungu vs. hiç yazmıyorum.. Bu tvden alan kişi olursa burada inceleme yaparsa daha çok bilgi sahibi oluruz.. Ama hala kim üretiyor servisleri kim bilmiyoruz....
E yani ?Kalitesiz 65 inç almaktansa kaliteli daha düşük boyutlu bir panel almayı tercih ederim.
Servis tarafı da ayrı mesele.
hangi ozellikler var hocam, birde kac inc servis menuyu atabilirmisiniz.ben aldım bu cihazı kalite olarak güzel bence
ben aldım bu cihazı kalite olarak güzel bence
Valla ne istiyorsunuz tam anlayamadımhangi ozellikler var hocam, birde kac inc servis menuyu atabilirmisiniz.
Bu arada servis menü derken. Ayarlar felan mı yoksa bu muhangi ozellikler var hocam, birde kac inc servis menuyu atabilirmisiniz.