abiler ben anlamadığım kısım şu...
mesela ben akakçe sitesinden fiyat sıralamasını en uygun şekilde arattırdım..
vestel in tv leri ön plana çıkıyor gibi..
mesela aşağıya yazdığım modellerin birbirinden ne farkı var
algılayamadım...
Vestel 65UD9000
Vestel 65U9500
Vestel 65UB9100
Vestel 65UD8900
ayrıca..
grundig veya arçelik nasıl oluyorda..
vestelden daha pahalı oluyor anlamış değilim..
mesajı kim okuyorsa
ona göre sorayım...
sen alacak olsan 65 inch hangi tv yi alırdın..
marka ve model yazarsanız sevinirim..
Her iki grup bir kere farklı bir fiyatlandırma uyguluyor,birinin diğerinden böylece
daha pahalı olması da çok normal(onlara göre herhalde!
Arçelik grubu genel olarak resim kalitesi olarak biraz daha iyi!(Beko/Grundig dahildir buna)
Vestel daha genele veya her yere v.s hitap ediyor diğeri kendisini sankim ayrı bir dünyada
sanıyor özellikle TV işin de ama o kadarda değil!
"Grundig" MARKA sını satmak istiyor ama onuda pek kimse yemiyor artık!
Grundig modelleri biraz daha iyi(bolca da klasik sıkıntıları mevcut bu arada,bunlar ana TV başlığında
tek tek anlatmıştım!)
Sadece "Televizyon" alacaksanız ve Smart cart-curt filan istemiyorsanız,alınabilir!
>Oled leri çok iyi denecek seviyede dir
>En üst serisi ki bu sene buna GCU9800 deniyor(2019 model,2020 modelleri henüz çıkmadı!)
bu da çok iyi bir TV!!! ancak çok pahalı,peki değermi? bana göre "değmez" ama fiyatı tatlı
rakama inerse (55 ve 65 likleri vardır)alınır/alınabilir,olası montaj hataları v.s sıkıntıları çıkarsa ki
çıkıyor,işin o kısmını bilemem gari,ancak Servisler bu seride biraz daha torelanslı!
Daha öncede yazdım Arçelik TV ler genel olarak oldukça iyi(resim kalitesinden bahsediyorum sadece)
diğer konularda bana göre hikaye adamlar ama ben Smart dahil hiç bir şeyine bakmadığım için
benim açımdan sorun yok,sizleri bilemem,bu sene sonu veya yazın "çok tatlı" bir indirim yakalarsam
"teşhir" de olursa(teşhirler de arada çok güzel rakamlar yakalanabiliyor! ben geçen sene böyle almıştım)
9800 den 55 lik olanı kaparım aynen