Beyler benim spesifik olarak önerebileceğim tek bir tane bile TV yok,şöyle nokta atışı veya
gidin bunu alın,almazsanız adamı döverler veya nokta atışı gibi panel v.s yaw böyle bir şey
artık ve bitti o devirler!
Şimdi ucuz yollu,fazla kesilmeden alacağınız paneller var zaten elde kalan üç-beş Marka
dışında başka bir şey de yoktur,yerli-ithal gördüğünüz mallar bunlar var artık
Ayrıca son bir kaç senedir kullanıcı profili de çok ciddi değişmiştir,hangi başlığa girseniz
hemen herkes hatta tamamı SMART dan bahsediyor!! iyi de bu şimdi kritermi yaw
hani eskilerin bir amiyane lafı vardır ""yaw herkes anamı soruyor babamı soran yok""
bizim TV işleri de böyle oldu,kimse pek görüntü den bahsetmiyor,yok NetFlix açtı açmadı
yok IPTV si çalıştı çalışmadı yok Youtube da reklamlar çıkıyor yok 1080 bile açmıyor YT
Üstelik aman aman da bir panel yok,olan bir kaç markaya da fena değil hatta iyi desek
bu sefer bunların fiyatları absürt...
Gelde şimdi bir şeyleri tavsiye et,yaw bunları bir kere ben kendim beğenmiyorum! nasıl derim
gidin alın diye!
Bu tip lafları forumlarda bolca olan satıcı tipler veya benzer iki ayaklı çakallar filan vardır
onlar söyler,ben tipik bir "kullanıcıyım" satıcı değilimki! kendi içime sinmeyen bir şeyi
birisine tavsiye edemem,ama eskiden işler böyle değildi,beyin yıkardım git şunu al diye
Kendime 49 aradım son iki senedir bulamadım gitti,kötünün iyisi diye bir şey buldum ancak onu alabildim
bir sürü sıkıntısına rağmen! şimdi yeniden alacağım 49 luk panel olan alternatiflerin hepsi benim
için hikaye yaw,ama olmadı gidip onu alacağım,benim kullanım amacım sadece Monitör gibi!!
TV diye almıyorumki,elde 2 tane daha var,valla bozulursa ne alırım bilmiyorum?????
Rakamlar Sony/Samsung da beni aşıyor gibi,üstelik "değmez" rakamlar bunlar! yaw 49 luk panel
5,5/6,5 kağıt olurmu üstelik spek.leri de beni gfazla kesmedi ve düşük!!
Tekrar Grundig alırım dedim,bunlar da montaj hatalı! kısaca alacak mal yok piyasada,ucuz yollu
market işi bence en güzeli