Ama şunu soyleyim popüler konularda mb82 100 120 diye güncelleme konusu var ana kartınız mb120 sanırım orada netfilx olanı yükle gelecektirTeşekkür ederim hocam arkadaşları haberdar ettiğiniz için.
Ama şunu soyleyim popüler konularda mb82 100 120 diye güncelleme konusu var ana kartınız mb120 sanırım orada netfilx olanı yükle gelecektirTeşekkür ederim hocam arkadaşları haberdar ettiğiniz için.
Ama şunu soyleyim popüler konularda mb82 100 120 diye güncelleme konusu var ana kartınız mb120 sanırım orada netfilx olanı yükle gelecektir
Dediğimi denedin miMB120 YENİ YAZILIM
mb120 şaseler için beklenen nihayetinde sıcak sıcak fırından çıkmışcasına ekleyelim dedim. Toshiba ve Hitachi hariç 31.01.2019 V2.45.29.1 Carbon güncelleme linki ;Gizli İçerik 06.05.2019 Titanium V2.45.12.0 güncelleme linki:Gizli İçerik Yükleme anlatım core : tıklayınız yorumları...tavsiyeforumu.com
Bu konunuzdaki 31.01.2019 V2.45.29.1 Carbon sürümünü yükledim televizyonuma hocam.
Verdiğin profil dosyasında "netflix" aktif zaten, sorun bence meşhur ESN numarasından kaynaklı görünüyor,yani modlamayla ilgili değilD NetCaliber Adem Helvacı
Hocalarım merhaba, televizyona bi güncelleme yapmak istedim, güncelleştirmeyi yükledim fakat bu sefer Netflix gitti.. (: Yardımcı olma şansınız var mıdır?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Verdiğin profil dosyasında "netflix" aktif zaten, sorun bence meşhur ESN numarasından kaynaklı görünüyor,yani modlamayla ilgili değil
Hımmm,o zaman "çalışıyor ama eskisi gibi değil" anlamalıyım sanırımHocam evet aktif fakat tasarımı eski gibi gözüküyor. D NetCaliber hocamın paylaştığı dosyayı yükleyince Netflix baya bi canlı gözüküyordu, güncel olduğu belliydi yani. Şuan Netflix hesabım olmadığı için çalışıp çalışmadığını deneyemiyorum ne yazık ki..
Hımmm,o zaman "çalışıyor ama eskisi gibi değil" anlamalıyım sanırım
Senin adına sevindiğimi belirteyim önceHocam merhaba, Netflix'i test ettim sorunsuz çalışıyor. Puhu Tv'yi güncelleyebilme şansım var mıdır acaba?