Sağ üst köşede dalgalanma var sankiBahsettiğiniz dalgalanma bu şekil de mi
Yoksa titreme mi var ekranda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağ üst köşede dalgalanma var sanki
Sağ üst köşede dalgalanma var sankiBahsettiğiniz dalgalanma bu şekil de mi
Yoksa titreme mi var ekranda
Menü 4725 yapıp diagnostic içinden panel test patern i açıp farklı fon renkleri ile beraber görsel alınız. Siyah renkteki ve gri renkteki fon önemli farklı açılardan bı kactane de öyle alınızSağ üst köşede dalgalanma var sanki
Ewet sulu boya gibi. Blu tv. Bende sorun mu var ekranda diye düşünüyorum.Renk geçişlerinin katman katman (sulu boya gibi) gözükmesinden mi bahsediyorsunuz? Eğer oysa, online videoların çok fazla sıkıştırılmasından dolayı olabiliyor.
Tamam siyah ve gri ekran fotolarını atarsın. Teşekkür ederim.Menü 4725 yapıp diagnostic içinden panel test patern i açıp farklı fon renkleri ile beraber görsel alınız. Siyah renkteki ve gri renkteki fon önemli farklı açılardan bı kactane de öyle alınız
Bir deneyeyim teşekkür ederim.Sağ üst köşede ışık sızması var gibi duruyor sanki sizce de öyle değil mi belki çektiği açıdan dolayı öyle de görüyor olabiliriz
Ayarlarda goruntü modunu otomatik den tam ekran yada sinema yapsa bu kısmı görmeyecek renkli sahnelerde daha az karanlık sahnelerde yine aynı sekilde şikayet olacak diye düşünüyorum
Bu nedenle test resimlerini istedimSağ üst köşede ışık sızması var gibi duruyor sanki sizce de öyle değil mi belki çektiği açıdan dolayı öyle de görüyor olabiliriz
Ayarlarda goruntü modunu otomatik den tam ekran yada sinema yapsa bu kısmı görmeyecek renkli sahnelerde daha az karanlık sahnelerde yine aynı sekilde şikayet olacak diye düşünüyorum
Normalde ekranda sıkıntı yok. Fotoğraf çekerken mi oldu bilmiyorum. Tek sorunum siyak ekranlarda halkanma oluyorF fikoloji nin yorumu daha kıymetli hepimiz için
bence servis çağırıp rapor tutturun daha sonra değişim isteyin derim yanlış görmüyorsam beyaz ekranda bile büyük kusur var
pek sorun yok, tam homejen dağılım olmasada homejene yakın temiz görüntü var (bu yorum telefon resim kalitesine istinaden yapılmıştır. Bazı durumlarda gözle daha düşük veya daha yüksek olabilir)