50uhl670 A101

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31
İdare edecek durumda bile değil mi hocam ses? Bir de genel olarak görüntü kalitesi nasıl gölgelenme falan oluyor mu?
Ses idare eder çok ses verince ses patlamaları oluyor vizirdiyoryani görüntü kalitesinin iyi olması iyi görüntü ayarını dinamikten çıkarın spor veya oyun yapıp özelikle IPTV izleyecek arkadaşlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yok ya abartacak derecede kotu degil sesi. Normal ev kullanicisi iseniz uzmez sizi. Tabi muzik dinlicem sinema izlicem derseniz elbette bi ses sistemi baglasaniz cok iyi olur. Bende bir onceki mesajimda sordum nasil bise baglicaz diye kimseden ses seda cikmadi...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Picture bolumunun altinda softpix i acin pixelence icin.
Memc icin ise moviesense

Bende hkc panel var. Konunun uzmani degilim ama panel gayet iyi. Ozellikle adem hocam hkc cin in en buyuk panel ureticilerinden biridir sozunden sonra icim rahatladi. Chot panel ile arasinda ciddi bir fark olacagini sanmiyorum.
Rakamsal anlamda sanki CHOT bir tık önde gibi dursa da sonuç odaklı yaklaşırsak ben tercihimi HKC den yana kullanırım açık ve net :ok

M Çevrimdışı

mali3510

Yeni Üye
9 Eki 2020
9
39
Dün almış olduğum 50uhl670 e mod atmaya çalıştım.
bu resimlere göre açmam gereken yada yapmam gereken işlemleri tavsiye edermisiniz.
birde bu vestel toolbox ile pixelence açmaya çalıştım resimlerdeki gibi vestel pixelence demo diye bir satır geldi. Bu satır işlemin doğru olduğunun göstergesimidir ?
teşekkürler.

0EFF60D7-CDDB-40B4-ABBF-436EDD12B559.jpg
6A8AFE9C-A6AA-4C7F-9C45-237BFCEDC1D0.jpg

9354E42D-A08C-40B8-B22C-E79E83E27B1E.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

andante1907

Yeni Üye
8 Eki 2020
37
37
Arkadaslar merhaba. Tabi kisiden kisiye gore degisir ama kullandigimiz en iyi goruntu ayarlarini yazalim mi?

Ben dinamik modda kullaniyorum suanda. Virtual hdr modu kapali kullaniyorum. Mmc yuksek ve pixelence acik olarak kullaniyorum. Youtubedan hdr destekli 4k video acinca cihaz kendini dinamik hdr moduna aliyor. Dinamik hdr da sanki parlaklik bi tik dusuyor gibi geldi bana. Yine kullandikca deneyimlerimi aktaririm tesekkurler...

M Çevrimdışı

mali3510

Yeni Üye
9 Eki 2020
9
39
Bir önceki mesajda fotoğraf paylaştım. Virtual hdr ve memc yüksek kullanıyorum.
ama pixelincenin açık olup olmadığını filan nasıl anlarım. Yani bu mod oldumu olmadımı kararsız kaldım.
mod yaparken sadece picture yerinden
Moviesense ve pixelince true olacak dimi ?
ben bir kaç birşeyde açtım ama olmadı sanırım.
orjinal dosyadan sadece
Picture sekmesinden
Movie sense ve pixelince
True yapıcaz bu kadar dimi.
Adem Helvacı Adem Helvacı
teşekkürler.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

osman011453

Yeni Üye
8 Eki 2020
11
34
UHL670'ler mağazalarda satışta. Bulunduğum yerde iki mağaza var ve ikisinde de mevcut. Yakın olan ilçenin tüm mağazalarını arayıp 650 modelini sordular ama kalmamış, bundan sonra 670'ler ile devam ediyorlar gibi gözüküyor...

hkc panel, mb230 anakarta sahip olduğunu biliyorum. ben de almayı düşünüyorum, 650 modelinden anakart-panel harici başka bir farkı var mıdır tam emin değilim ama B berkozy geçenlerde kullanmaya başlamıştı ve kendisi gayet memnundu. şahsen 55" olan uhl100'e de aklım kayıyor ama kötü yorumlar yüzünden aklım hala karışık. tam olarak aydınlanabilmiş değilim :) eğer fikrim değişmezse, şansımı 50uhl670 'ten yana kullanacağım gibi gözüküyor.

yakında Adem Helvacı Adem Helvacı üstad bir video çeker ve kafaları karışık olan bizleri aydınlatır diye ümit ediyorum. sevgiler...

Kutu açılımı merak eden arkadaşlar için

A Çevrimdışı

andante1907

Yeni Üye
8 Eki 2020
37
37
Bir önceki mesajda fotoğraf paylaştım. Virtual hdr ve memc yüksek kullanıyorum.
ama pixelincenin açık olup olmadığını filan nasıl anlarım. Yani bu mod oldumu olmadımı kararsız kaldım.
mod yaparken sadece picture yerinden
Moviesense ve pixelince true olacak dimi ?
ben bir kaç birşeyde açtım ama olmadı sanırım.
orjinal dosyadan sadece
Picture sekmesinden
Movie sense ve pixelince
True yapıcaz bu kadar dimi.
Adem Helvacı Adem Helvacı
teşekkürler.
Evet aynen oyle. Gerekli islemleri yapmissiniz. Pixelence acik.

E Çevrimdışı

Emre4234

Yeni Üye
22 Tem 2020
22
36
Bu tv lere Bluetooth donanımı koymak Bu kadar zor mudur ya Allah aşkına. Evimde 49" lguh tv var. Onda logitech z570 kullanıyorum Bluetooth aracılığı ile de bağlıyordum. Şimdi bakıyorum gelen a101 tv lerinde hiç Bluetooth Yok. Onun için ayrıca optik bağlantı kablosu alıp kullanacağız.

A Çevrimdışı

andante1907

Yeni Üye
8 Eki 2020
37
37
Bu tv lere Bluetooth donanımı koymak Bu kadar zor mudur ya Allah aşkına. Evimde 49" lguh tv var. Onda logitech z570 kullanıyorum Bluetooth aracılığı ile de bağlıyordum. Şimdi bakıyorum gelen a101 tv lerinde hiç Bluetooth Yok. Onun için ayrıca optik bağlantı kablosu alıp kullanacağız.
Menuden ses cikisi bolumune girip kulaklik cikisini seçebilirsin. Kabloyu da kulaklik cikisindan alirsan bi sorun yasayacagini dusunmuyorum. Denemedim ama bu sekilde optik kabloya pek ihtiyacin olacagini sanmiyorum.

E Çevrimdışı

Emre4234

Yeni Üye
22 Tem 2020
22
36
Menuden ses cikisi bolumune girip kulaklik cikisini seçebilirsin. Kabloyu da kulaklik cikisindan alirsan bi sorun yasayacagini dusunmuyorum. Denemedim ama bu sekilde optik kabloya pek ihtiyacin olacagini sanmiyorum.
Optik kablo ile bağlamak istememin sebebi kaliteli ve net ses vermesi içindi hocam.

Geri
Üst Alt