5000 Tl’ye kadar Tv tavsiyesi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Aragorn Aragorn Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. 65 inç olması ve diğer özelliklerinin de tatmin edici olması çok itiyor. Tek korkum Mb230 anakart ile stabil bir çalışmama sorunu olması. Ve vestele karşı bir önyargı durumu var. Toshibanın bu modeli için vestelin kendi tvlerinden daha üstün diyebilirmiyiz peki yoksa aynı işçilik ve kalite mi olur
Ben 3 yıldır mb120 anakart lı bir 65 Vestel kullanıyorum fiyatına göre oldukça memnunum, Toshiba sanırım biraz daha işçiliği düzgün oluyormuş, mb230 sonuçta en güncel kart illa bir yazılımla çözülecektir bence sıkıntısı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Açı derdiniz yoksa Toshiba sıcak bakılacak ürün, açı probleminiz varsa zaten mecburi LG yi seçin.
Toshiba hem menü hem de bazı patent anlaşması nedeni ile isim hakları vestelde sonuçta izinsiz mi desek farklı bir yorumda mi bukunssk bilemedim ama vestele göre bir tık daha avantajlı gibi. Toshiba yi vestelden çok seviyorum. Fiyatı makul.

Eğer browser sizin için önemli ise Toshiba dan uzak durun, Netflix YouTube iyi olsun derseniz Toshiba iadal olacaktır. Tek eksiğimiz bu toshibayo daha önce gormedik
Kağıt üstünde başarılı

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
30
Aragorn Aragorn Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ? Umarım dediğiniz gibi Herhangi bir sorunla karşılaşmayız. İade süreci olması da büyük bir etken tabiki Toshiba için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji hocam sizin toshiba tvlere bakış açınızı ve gördüğünüz güzel özelliklerini forumda sürekli okudum. Ben de seviyorum sanırım Toshiba’yı bir güzel geliyor gözüme. Değerli yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim ? Yarın A101 ile konuşacağım eğer ayırabiliyorsak alacağım o zaman. En kötü ihtimal lg ikinci seçenek olarak göz kırpıyor şu an :)

Bu arada F fikoloji ve Aragorn Aragorn hocalarım Toshiba 65UL2063DT modeli için Adem Helvacı Adem Helvacı üstadımızdan bir yorum, inceleme gelecek mi bilginiz var mı :)

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aragorn Aragorn Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ? Umarım dediğiniz gibi Herhangi bir sorunla karşılaşmayız. İade süreci olması da büyük bir etken tabiki Toshiba için

F fikoloji hocam sizin toshiba tvlere bakış açınızı ve gördüğünüz güzel özelliklerini forumda sürekli okudum. Ben de seviyorum sanırım Toshiba’yı bir güzel geliyor gözüme. Değerli yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim ? Yarın A101 ile konuşacağım eğer ayırabiliyorsak alacağım o zaman. En kötü ihtimal lg ikinci seçenek olarak göz kırpıyor şu an :)

Bu arada F fikoloji ve Aragorn Aragorn hocalarım Toshiba 65UL2063DT modeli için Adem Helvacı Adem Helvacı üstadımızdan bir yorum, inceleme gelecek mi bilginiz var mı :)

ilk yorum adem helvacının

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
30
Çok teşekkür ederim F fikoloji Kardeşim şimdi gördüm sağolasın ? aklımda iki televizyon kaldı şu an Toshiba 65UL2063DT ve LG 55UM7450.ikiside şu an 4800TL. İkisini karşılaştırdığım zaman Toshibanın artıları şu çıktı;
Aynı paraya 10 inç daha büyük ekran
Subwoofer var
Yazılım yenileme hızı lg1600 Toshiba 2000
Dolby vision toshibada var. Lg de göremedim
Toshiba bir sene daha fazla garanti sunuyor
İkisi arasındaki eksiler noktası da şu oldu
Lg akıllı kumanda var
Lg browser konusunda daha yetenekli
Toshiba mb230 anakart, lg webos işletim sistemi ( kısa ya da uzun vadede hangisi stabil çalışır karar veremedim)
Lg ıps toshiba samsung yani va panel(açı problemim yok)
Toshiba pixselence özelliği yok ama ne gibi artıları oluyor bilmiyorum.
Sizin gözünüzde büyük bir fark ya da eksik var mı aralarında kıyaslarsak. Benim gönlüm toshibadan yana şu an. Tabi sizin bilgileriniz beni bu yöne itti demeliyim çok teşekkür ederim ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkür ederim F fikoloji Kardeşim şimdi gördüm sağolasın ? aklımda iki televizyon kaldı şu an Toshiba 65UL2063DT ve LG 55UM7450.ikiside şu an 4800TL. İkisini karşılaştırdığım zaman Toshibanın artıları şu çıktı;
Aynı paraya 10 inç daha büyük ekran
Subwoofer var
Yazılım yenileme hızı lg1600 Toshiba 2000
Dolby vision toshibada var. Lg de göremedim
Toshiba bir sene daha fazla garanti sunuyor
İkisi arasındaki eksiler noktası da şu oldu
Lg akıllı kumanda var
Lg browser konusunda daha yetenekli
Toshiba mb230 anakart, lg webos işletim sistemi ( kısa ya da uzun vadede hangisi stabil çalışır karar veremedim)
Lg ıps toshiba samsung yani va panel(açı problemim yok)
Toshiba pixselence özelliği yok ama ne gibi artıları oluyor bilmiyorum.
Sizin gözünüzde büyük bir fark ya da eksik var mı aralarında kıyaslarsak. Benim gönlüm toshibadan yana şu an. Tabi sizin bilgileriniz beni bu yöne itti demeliyim çok teşekkür ederim ?
ben fiyat, garanti süresi, servis anlayışı nedeni ile ciddi söylüyorum vesteli seçerim. Günümüzde bütün markalar malzemeden çalıyor, garanti süeresinin uzun olması bu nedenle önemli
toshibada pixelence açılabilir.
evet browser konusunda lg önde ama bu özelliği ne kadar kullanacaksınız bu önemli ?
ben haftada bir internetten film açarım; belki bu zamana kadar 2 defa sıkıntı olmuştur. Her gün site site dolaşayım dersen hiç bir vestel üretimini önermem.
genelde usb ye indirip izliyorum hiç sorun yaşamadım.
zaten özellikleri aynı olsa ne fiyat farkı nede marka farkı olurdu :)

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
30
Şimdiden A101lere sormaya başladım kesin Toshiba dedik o zaman :) Allah utandırmasın ? iki A101’e sordum birisi yarın uğra gelirse verelim dedi. Diğeri Perşembe sabah 9da gelip almalısınız dedi. Şansımı zorlayacağım inşallah nasip olursa alırım ? Değerli görüşleriniz için bütün forum ailesine çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız ? Durumlardan haberdar edeceğim sizleri :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Şimdiden A101lere sormaya başladım kesin Toshiba dedik o zaman :) Allah utandırmasın ? iki A101’e sordum birisi yarın uğra gelirse verelim dedi. Diğeri Perşembe sabah 9da gelip almalısınız dedi. Şansımı zorlayacağım inşallah nasip olursa alırım ? Değerli görüşleriniz için bütün forum ailesine çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız ? Durumlardan haberdar edeceğim sizleri :)
Mağazaya gelmeyecek diye duydum ama yanıltmış olmayayım, internet üzerinden satılacak diye biliyorum

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
30
Görüştüğüm A101den birisi kesin bilgi yok abi yarın sevkiyat gelecek gelirse onda gelir zaten sana veririz dedi. Eğer satışı biz yaparsak da fabrikadan gönderirler dedi yarın öğleden sonra tekrar görüşeceğiz inşallah :) Bu arada çok teşekkür ederim Aragorn Aragorn hocam en kötü Perşembe gece 12de internet sitesinden alırım ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Görüştüğüm A101den birisi kesin bilgi yok abi yarın sevkiyat gelecek gelirse onda gelir zaten sana veririz dedi. Eğer satışı biz yaparsak da fabrikadan gönderirler dedi yarın öğleden sonra tekrar görüşeceğiz inşallah :) Bu arada çok teşekkür ederim Aragorn Aragorn hocam en kötü Perşembe gece 12de internet sitesinden alırım ?
Adrese teslim ürün

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkür ederim F fikoloji hocam. Nakitte duruyordum o zaman kartta yükleyip öyle bekliyim internet satışı vs için :)
Aslında internet satışı değil de benim bildiğim mağaza ya gidip parayi verip bilgileri veriyorsun sonra Vestel servise kayıt düşüyor, Vestel arıyor kaydınız düştü cihazı bekliyoruz diyor, gelince de sizi arayıp randevu alıyor

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
30
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Yarın detaylar kesinleşirse ben de paylaşım yaparım alacak arkadaşlara Yardımcı olmak için

Geri
Üst Alt