5000 Tl’ye kadar Tv tavsiyesi

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Merhaba saygıdeğer forum moderatörleri ve forum kullanıcıları. Yaklaşık iki aydır tv araştırması içerisindeyim. Ne zaman Tv almaya niyetlensem hep bir görünmez el almamam için engel oldu diyebilirim. 50-65 inç arası tv araşıyım devam ediyor hala. En son Toshiba 58UL3A63DT Modelini almak için niyetlendim ama A101lerde bulamadım. Düşündüğüm 3 marka var LG, philips ve sony. Bu tvler arasında bakarken sürekli modellerde kayboluyorum. Sony çok yakın geliyor ama model konusunda kararsız kaldım. Tv kullanım amacı yerel kanalları izlemenin yanı sıra netflix ve usb’den kaliteli filmler izleyebilmek. Eğer tavsiye edebileceğiniz bir model varsa Önerilerinizi dikkate alacağım. 1 Haziranda teknosa, vatan bilgisayar vb. Teknoloji marketlerinin hepsi tekrar açılıyormuş. Tv tavsiyelerinizi dikkate alıp gidip birebir inceleyip alacağım. Şimdiden herkese teşekkür ederim :)
 
Son düzenleme:
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
F fikoloji Hocam kusura bakmayın gözümden kaçmış düzenledim tekrar. İlginiz için teşekkür ederim ? Ayrıca model tavsiyeleriniz benim için gerçekten önemli :)
 
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,634
F fikoloji Hocam kusura bakmayın gözümden kaçmış düzenledim tekrar. İlginiz için teşekkür ederim ? Ayrıca model tavsiyeleriniz benim için gerçekten önemli :)
Teşekkürler. TV tavsiyesi değil bilgisi veririm ☺️
Önce kafanızda markayı oluşturunuz.
Ben bu aralar Toshiba markası ile vestelin ataklarını takip ediyor ve beğeniyorum.
LG ayrı bir dünya kimi modelleri çok çok iyi, Philips nedense benim hoşuma giden bir marka olamıyor.
 
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
F fikoloji Hocam. SONY KD-49XG8096 modelini alacaktım ilk başlarda. Ama fiyatının yüksek olması ve kalitesi arasında kararsız kaldım. Yani değecek bir ürün mü yoksa boyutu yükseltip lg yada toshiba mı alsam karar veremedim. Toshiba genel manada beğeniyorum tasarım ve özellik olarak ama Vestel üretimine geçtiği için Hİ’level markalarla aynı parçalar kullanabileceği aklıma gelmiyor değil. O yüzden onu almak yerine daha uygun bir Hİ’level tv düşünülebilir mi? Yani bu konuda görüşünüzü ayrıca bekliyorum. 4 hazirandaki Toshiba 65UL2063DT modeline içim çok ısınmakla birlikte üstat A Adem Helvacı hocamızın yorumlarını dört gözle bekliyor olacağım. LG konusunda ise 55 inç boyutlarda bile model olarak çok çeşit var. Nanocell ya da klasik uhd tv’ler o yüzden anlamadığım için tercih kısmında zorlanıyorum. Şu an için eğer sony pahalı olmasının hakkını veriyorsa evet sony ilk tercihim olacaktır. Ama alternatif olarak aynı özelliklere sahip lg marka için tv yorumunuz varda onlar hakkında da bilgi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim ?
 
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Bu arada izleme açımda herhangi bir özellik yok. Yalnız yaşıyorum ve genellikle karşıdan izliyeceğim. Ama siyah ekran görüntü kalitesinin iyi olmasını ve ekran hızının yüksek olmasını istiyorum. Yani atıyorum bir dövüş sahnesinde dalgalanma, bulutlanma ya da çamurumsu görüntü gibi bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Yorumlarınız için Teşekkür ederim tekrardan :)
 
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Adem Hocamızın videoları sonucunda sony’e karşı bakışım vazgeçti ve listemde geride yer aldı. Lg konusu muamma gerçekten şu an için. Eğer servis konusu bu kadar can acıtıyorsa dijitsu almakla eşdeğer bir servis gibi. Ama kalite olarak hala bir yeşil ışık var. Yine Adem hocamın videoları sonrası Samsunga yeşil ışık yaktım. Vestel konusunda benim içimde bir ışık yok ama toshiba alırsam vestel almış gibi oluyorum zaten o yüzden kararsız kaldım. Bu düşüncelerimden sonraki yorumlarınızı da merakla bekliyor olacağım.
 
Bilgisayar Evreni Çevrimdışı

Bilgisayar Evreni

Aktif Üye
24 May 2020
60
34
Bazıları kızacak gene her yere yazıp duruyor sun gene :). Bu kadar düşünmeye ne gerek ne kadar ekmek o kadar köfte şayet şuana kadar hi level 58 uhl 960 alıpda olumsuz bir dönüş yapan olmadı bana ve şunu söyleyeyim ben sadece şuna bakarım verdiğim para aldığım performans değecek mi şayet boyut sıkıntınız yoksa ve a101 bakın büyük ihtimalle kalan varsa alın kullanın markanın ne olduğu değil kimin ürettiği önemli hi level yazıyor ancak Vestel ile aynı yazılım aynı donanım tek canımı sıkan nokta android olmaması oda olsa tadından yenmez :) ve şunu söyleyeyim Vestel mağzasıda sürekli güncelleniyor yeni uygulamalar geliyor. Telefon olsa mevzu yüzüne bakmam Vestel in ancak TV konusunda idare eder bir marka evimde hala 15 yıllık 51 ekran Vestel TV var duruyor öyle :). Bu işlerde size ne verdiği önemli görüntü teknolojisi çözünürlük wifi hızı özellikle Bluetooth olması lazım kablosuz bir klavye bağlamak için süper olur du. Birşeye bakar ken önce fiyatı sonra kalite sonra muadilleri ile arasındaki farka bakarak ve hangisinin iyi olduğunu anlamak lazım biraz fazla yazdım herhalde kusura bakmayın .....
 
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Bilgisayar Evreni Bilgisayar Evreni hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ☺️ Öncelikle dediğiniz tv için araştırma yaptım 58uhl960. Yalnız hareketli sahnelerde görüntü kalisinde bir olmusuzluk olacağı düşüncesi ve siyah ekranda nemnuniyet derecesi ne kadar iyi olduğunu bilemediğim için kullananların yorumlarını görmek istedim. Dediğiniz manada kullananlar göreceli olarak iyi demişler ama bugün A101e bakmaya ve bulabilirmiyim diye araştırmaya başlayınca ellerinde kalmadığını gördüm o yüzden şu an için bu tv’yi düşünmüyorum. Ama yorumunuz için çok teşekkür ederim tekrardan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji hocam sizin bir bilginize başvurmak istiyorum. Bir konu başlığında yorumunuzda mb230 ile alakalı bir duruma deyinmişsiniz. (Görsele ekliyorum onu). Önümüzdeki hafta A101e gelecek olan Toshiba 65UL2063DT modelide mb230 anakarta sahip. Hi level tvlerde panda yada vb. panellerde mb230 Uyumlu olmadığı için mi hareketli sahne problemli ortaya çıkıyor yoksa bu sorun mb230ların kronik sorunu durumu gibi bir durum mu var ortada. Toshiba 65UL2063DT modelinde samsung panel kullanılmış olması bir ayrıcalık mı yoksa mb230 yerine Mb130lu bir tvye mi bakmak gerekir. Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ?

FC2BC575-C801-441A-9BB2-E5154BB5E1FD.jpg
 
Son düzenleme:
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Merhaba hayırlı akşamlar. F fikoloji hocam bugün teknoloji mağazalarını gezdim ve son 3 model arasında kaldım. Bilgileriniz ışığında yarın alacağım inşallah nasip olursa. Öncelikte teknosaya gittim. İlgilenen Yetkili 40’lı yaşlarda nispeten bilgili bir insandı. Ben samsung lg bakarken o bana Grunding 55GDU7900 modelini önerdi. Aklımda olan bir marka değildi ama kesinlikle bunu öneriyorum dedi lg ve Samsung popülerlerin küstahlığını yaşayabiliyor ama bunun eksik bir yanı yok dedi. Sonra vatan bilgisayara gittim orada da 30lu yaşlarda bir yetkili yardımcı oldu. O grunding alt segment lg bakıyorsan hiç bulaşma dedi kanser olursun arayüz smart özellikleri vs. O da bana LG 55UM7450 modelini önerdi ve kesinlikle bir sıkıntı yaşamazsın dedi. Lg çok sıcak geldi açıkcası. Son olarak da Perşembe günü A101e gelecek olan Toshiba 65UL2063DT var aklımda. Lgnin servis konusundaki sıkıntı olduğunu dile getirdim konya iki adet lg servisi olduğunu ve müşterine sıkıntı çıkarmadıklarını dile getirdi.
Genel anlamda sıralama ve fiyatlar şu şekilde;
Grunding 55GDU7900 = 4500TL 3yıl arçelik garanti
LG 55UM7450 = 4800 Tl 2 Lg yıl garanti
Toshiba 65UL2063DT 4800 Tl 3 yıl vestel garanti
F fikoloji hocam değerli bilgileriniz ışığında bu 3 model aradındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum. A Adem Helvacı hocam da en azından bir göz gezdirebilirse gerçekten mutlu olacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim?
 
Son düzenleme:
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Değerli moderatörler ve yöneticilerin de Yaptığı yorumlarını büyük bir önemle dikkate alacağım. Şimdiden herkese teşekkür ederim ?
 
V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Aragorn Aragorn Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. 65 inç olması ve diğer özelliklerinin de tatmin edici olması çok itiyor. Tek korkum Mb230 anakart ile stabil bir çalışmama sorunu olması. Ve vestele karşı bir önyargı durumu var. Toshibanın bu modeli için vestelin kendi tvlerinden daha üstün diyebilirmiyiz peki yoksa aynı işçilik ve kalite mi olur
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt