- 23 Kas 2017
- 21,319
Güç kaynağının gücü yüksek ama fazla kullanılmamışsa alınabilir diye düşünüyorum. 142 TL için garantiden feragat etmek de cabası. Yine de tercih sizin tabi.
Sizin ürünü aldım arkadaşım get li başka ürün bulmuş evga g2 750w 350 TL dedi iptal edip onumu alsam acaba ne dersiniz
Evga yı satan cevap yazmadı, fsp everest epsilon 800w satan 6 ay kullandım yazmış.
Umut Barış hocamın yazdığını almaya karar verdim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim
benim bilgisayarimda thermaltake marka psu var bozulmadi calsiyor ama fani sesli +sebeke kablosunun giris yeri saga sola oynuyor o yüzden birdaha psu alirsam baska marka denerim bu markayida tavsiye edemiyorumCooler Master Zalman Corsair Thermaltake bu markaların bütçenize uygun min 600w lık modüler ya da düz olan ürünlerine bakınız. Piyasanın top nokta markalarıdırlar
benim bilgisayarimda thermaltake marka psu var bozulmadi calsiyor ama fani sesli +sebeke kablosunun giris yeri saga sola oynuyor o yüzden birdaha psu alirsam baska marka denerim bu markayida tavsiye edemiyorum![]()
bilgisayar satisi yapan birisi yada teknik servis calisani degilsen zaten her marka modeli deneyimleme imkani olmazKablo gerildiyse, ya da kabloya yüklenme olduysa konnektör esnemiş olabilir.
Her firmanın çeşit çeşit ürünü var hocam.
İlk güç kaynağım Xigmatek mesela, fanı bariz balans konusunda sorunluydu. Götürsem değiştirirlerdi ama üşendiğim için ürünü değişime vermemiştim.
Fanı sonradan ses yapmaya başladıysa açıp temizlemek ve yağlamak gerekebilir.
Açıkçası benim de güç kaynaklarına dair teknik birikimim ve tecrübem yok.
Bir güç kaynağı önermeden önce incelemelerine bakarım genelde.
Doyurucu düzeyde inceleme bulabilmek her üründe mümkün olmuyor tabi.
Her ürüne irdeleyici düzeyde inceleme yapmak da inceleyecek insanlara epey külfet getirir.![]()
bilgisayar satisi yapan birisi yada teknik servis calisani degilsen zaten her marka modeli deneyimleme imkani olmaz
kablo gerilmesinden ziyade 3-5 kere sök tak yaptim kabloyu ondan sonra oldu geri yollamaya üsendim öyle kullaniyorum fazla sorun cikarmiyor![]()
aynen öyle koltuk dan kalkip klavyeyi almaya üsendigim icin saatlerce ekran klavyesi ile islerimi yaptigim cok oluyorO zaman şunu diyelim, üşengeçlik güzel birşey değil.
Ben 2 sene fan sesi dinledim.![]()