B Çevrimdışı Bratan Süper Üye 8 Kas 2018 914 44 22 Nis 2019 #29 bicer79' Alıntı: ? ? ? Bende bir tek ben üşengeçim sanırdım. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben doğuştan üşengeç ??? Genişletmek için tıkla ... gercek üsengec olsan yazmaya üsenirdin ben 5 dk düsündüm mesela indirdigim dosyanin tamamlanmasini bekledigim icin yazdim
bicer79' Alıntı: ? ? ? Bende bir tek ben üşengeçim sanırdım. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben doğuştan üşengeç ??? Genişletmek için tıkla ... gercek üsengec olsan yazmaya üsenirdin ben 5 dk düsündüm mesela indirdigim dosyanin tamamlanmasini bekledigim icin yazdim
Çevrimiçi Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,308 22 Nis 2019 #30 bicer79' Alıntı: ? ? ? Bende bir tek ben üşengeçim sanırdım. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben doğuştan üşengeç ??? Genişletmek için tıkla ... Üşengeçlikle bilgisayar bilgisi arasında bir orantı olabilir. Üç üşengeç konu altında birbirimizi bulduk iyi mi? ?
bicer79' Alıntı: ? ? ? Bende bir tek ben üşengeçim sanırdım. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben doğuştan üşengeç ??? Genişletmek için tıkla ... Üşengeçlikle bilgisayar bilgisi arasında bir orantı olabilir. Üç üşengeç konu altında birbirimizi bulduk iyi mi? ?