4K UHD kanallar hk.

Hotbird uydusunda, Nasa UHD (10.727 H 30000 3/4 8Psk), Fashion UHD, Hortbird 4K (12539 H 30000 5/6 8Psk) şifresiz olarak, RAi 4K (Sürekli yayında değil) Canal+ 4K (Polonya) şifreli ve serverla izlenebilmekte.

Ama 36 derecede digi yayını yok ki,digi uydusu 7 derecede değilmiydi , dur kafam karıştı iyice :) :alala
Digi yayınları sadece 7 derece doğu Eutelsat ve Turksat uydusunda bulunur. Başka uyduda Digi yayınları yoktur. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende anlamıyorum ki bu işlerden.. ama eutelsat 36A/36B yi seçince diseq2'de sinyal kalitesi 100% oluyor, diseq 2-3-4T'te hotbird seçince hiç sinyal gelmiyor :hmm
Sadece frekanslar uyuşuyordur. Digi Turksat ve 7 derece doğu Eutelsat dışında yayınları yoktur.
Aşağıdaki uydu sitesini inceleyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abi tarattım rus, iran, polonya, arap ve birkaçta türk kanalı çıktı eutelsat 36'dan. birçoğu şifreli, kalanlarda gereksiz :slap
O uydudaki yayınları çoğu zaten C band yayın. Elinizdeki sistemle bu yayınlardan sinyal de alamazsınız. Bence bu işte bir yanlışlık var. :unsure::hmm

Son düzenleme:
O uydudaki yayınları çoğu zaten C band yayın. Elinizdeki sistemle bu yayınlardan sinyal de alamazsınız. Bence bu işte bir yanlışlık var. :unsure::hmm

Günaydın,
bilgilendirme için teşekkürler.. dedim ya çok anlamadığım bir konu :sirit uyduyu (eutelsat 36) ekledim, tarattım 200'den fazla kanal buldu, birçoğu şifreli..

Neyse artık bir uyducu çağıracağız yapacak başka bir şey yok.

Tekrar teşekkürler..

RAi 4K tekrar yayında, frekans; 11727 V 27500 2/3 8PSK (şifreli, server ile izleniyor).
Love Nature 4K (Türkçe dil seçeneği mevcut) 12539 H 30000 5/6 8PSK frekansı server ile stabil (umarım böyle kalır).

Geri
Üst Alt