49ud8200 yardım

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Manuel kanal arama bölümünden
Frekans : 12380
Polarizasyon : Vertikal
Sembol hızı : 27500
Şebeke arama : Etkin
Yaparak arama yaptırın
Bu şekilde denemiştim sanırım kanalları buluyor ama liste yok yine. Birazdan eve geçince tekrar deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde denemiştim sanırım kanalları buluyor ama liste yok yine. Birazdan eve geçince tekrar deneyeceğim

Hocam kendiliğinden düzeldi sanırım geçici bir sorun vardı. Tgks kanal güncelle diyince listeyi buldu bu sefer. Gerek kalmadı başka bir şeye teşekkürler zaman ayırdığınız için. Arkadaşın konusunu da dağıttım kusura bakmasın :)

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Musti

Yeni Üye
2 Ocak 2019
48
46
Aynı tv den bende de vardı. Benim sorunum sinyal yok diyordu. Anakartı değiştiler sorun düzeldi.
İsterseniz konuya bir göz atabilirsiniz.
Benim sorunda birebir seninle aynı vestel efendi tv yi servise aldi 3 gun sonra sorun yok diye getirdi.tv kutusunun içinde sase sp verildi diye not unutmuslar.ben ısrarla tamir istemediğimi söylemiştim. Onun için tamir yaptilarmi bilmiyorum.tv geldikten sonra aynı sıkıntıyı tekrarladı video resim çekip gönderdim.ariza yok dediler.1 haftadirda sorun çıkmadı bekliyorum.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
65
Arkadaşlar, bu vestel 49ud8200 de web browser yok mu?istediğimiz siteye giremiyecekmiyiz?Ya da var da, ben mi bulamadım? win 8.1 laptopun ekran görüntüsünü yansıtmayı denedim başaramadım, yansıtılacak ikinci ekran bulunamadı diyor.Cep telefonunun ekranını yansıtıyorum onda sorun yok, lakin laptopdan başaramadım tv ye görüntü aktarmayı.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Arkadaşlar, bu vestel 49ud8200 de web browser yok mu?istediğimiz siteye giremiyecekmiyiz?Ya da var da, ben mi bulamadım? win 8.1 laptopun ekran görüntüsünü yansıtmayı denedim başaramadım, yansıtılacak ikinci ekran bulunamadı diyor.Cep telefonunun ekranını yansıtıyorum onda sorun yok, lakin laptopdan başaramadım tv ye görüntü aktarmayı.
Dlna ip den yapabilirsiniz onu ancak.

Y Çevrimdışı

yuxel 

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
50
Web browser var tv de. Uygulamalarda www diye yazıyor. Turuncu renkli bi simgesi var.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
4 49UD8200
Kendi kanal sıralamanızı yaptıktan sonra usb flash belleğe yedekleyin ardından da yedeklemeyi tv ye geri yükleyin tv yi kumanda ile kapatın öndeki kırmızı ledin yanıp sönmesi bitip direk yanmaya başladıktan sonra tv yi tekrar çalıştırın aradaki boşluklar kalmayacaktır. ?

Hocam bu belirttiğiniz yöntemi uyguladım ama ne yazık ki bir sonraki güncellemede yine bozuluyor sıralama :hmm Başka bir yöntemi var mı acaba ?

Geri
Üst Alt