albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,384
Bu arada kullanmış olduğunuz Huawei Home Gateway HG255s in AC Protokolü mevcuttur, Bilgisayar, TV Box veya Tv niz AC destekliyorsa modem içerisinden 5Ghz i aktif ederek AC olarak bağantı sağlıyabilirsiniz. Yalnız 5 Ghz in duvar geçme kabiliyeti N protokolü kadar iyi değildir.
Modem ayarınız;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
işte asıl soru bu;PC önemli değil,takılmıyorum zaten ve Ethernet ile Modemin yanında bağlı ve Hız sorunu v.s yoktur
25Mb için alınacak max.Mb değerini de alıyorum,Paneller veya Bluray vs de önemli değildir ve bunlar da Ethernet ile bağlı
sorun yok,WiFi ise zaten bazılarında yok dolayısıyla kullanamam!
Benim sorduğum veya bana gerekli olan tek cihaz TVBox dır ve bunun da AC desteği varmı bilmiyorum,ayrıca bakacağım
hoş cihaz bu konuda zayıfsa ki çoğu cihazlarda böyle ve okuduğum kadarıyla da bir çok yabancı kullanıcılar bunlardan dertli
Örneğin bir cihaz için inceleme yapıyorlar,alet herşeyiyle çok iyi v.s ama Net de kötü! WiFi si rezalet de olabiliyor ve tam tersi
WiFi de çok iyi hatta süper deniyor ama Ethernet ile sorunlu v.s diyorlar,belliki cihazın bu konuda kalitesi/desteği de çok önemlidir!
kullandığım cihaz linki;Beelink G1 Ultimate
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sanırım 5Ghz var görünüyor?
not;"Duvar geçme" dediğiniz uzağa üst kata v.s de arada duvar olarak engel v.s den bahsediyorsanız böyle bir durum yok
Modem ile Box arası mesafe 2,2metre aynı odada duruyorlar